Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Toate cele 3 candidaturi depuse în cadrul licitației pentru noi licențe de spectru pentru 5G au fost validate de către ANCOM – Telekom nu participă

Comisia de licitație a analizat documentele de calificare depuse de ORANGE ROMÂNIA S.A., RCS & RDS S.A. și VODAFONE ROMANIA S.A. în cadrul procedurii de selecție competitivă organizată pentru benzile de 700 MHz, 1500 MHz, 2600 MHz și 3400-3800 MHz și a validat candidaturile depuse.

Având în vedere că solicitările cumulate ale celor trei operatori, prezentate în formularul de candidatură din cadrul ofertelor inițiale depuse la ANCOM, sunt mai mici decât cantitatea de spectru pus la dispoziție în cadrul procedurii de selecție, licitaţia propriu-zisă va începe la pe 8 noiembrie 2022, printr-o rundă primară suplimentară, urmată de runda de alocare, pentru ca rezultatele finale să fie anunţate, cel mai probabil, în cursul lunii noiembrie, conform oficialilor ANCOM.

ANCOM organizează procedura de selecție competitivă pentru alocarea a 555 MHz în benzile de 700 MHz, 1500 MHz, 2600 MHz și 3400-3800 MHz.

Procesul acesta este amânat şi întârziat din 2019, când România, fără nicio consultare populară, a decis politico-militar să nu mai respecte principiul „neutralităţii tehnologice” şi pentru a bloca accesul unui operator de infrastructură telecom în piaţa 5G a anulat această licitaţie, înainte de pandemie. Din decada alocată 5G la nivel global, 2020-2030, România deja a pierdut o treime, ceea ce a produs deja pierderi de miliarde de o încetinire a pieţei ICT plus a industriilor convergente. Pentru toate aceste pagube nu răspunde nimeni, mai mult opiniei publice, specialiştilor şi chiar mass media dependentă de banii publici nu abordează acest subiect foarte periculos pentru cine are curajul să gândească critic şi obiectiv cu propriul său cap, fără nicio comandă de la centru.