Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

„ACCELERAREA TRANSFORMĂRII DIGITALE ÎN ADMINISTRAŢIE ŞI SERVICII PUBLICE”

DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL în parteneriat cu ACADEMIA OAMENILOR DE ŞTIINŢĂ DIN ROMÂNIA şi RADIO ROMÂNIA, având ca parteneri media REVISTA COMUNICAŢII MOBILE şi TELECOMTV.RO, organizează: 

CONFERINŢA Hibrid
ACCELERAREA TRANSFORMĂRII DIGITALE

ÎN ADMINISTRAŢIE ŞI SERVICII PUBLICE
– 3 noiembrie 2022 –
CLUJ-NAPOCA –
Studioul Teritorial de Radio, Str. Donath nr. 160

Video credit: Mobile Media

De la guvernanța AI la accesarea serviciilor publice, autoritățile publice își regândesc în prezent vechile modalități de lucru cu cetățenii dinamizaţi de evoluţia serviciilor digitale prin internet şi a aplicaţiilor mobile.

Obiectivul Uniunii Europene lansat de către preşedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen de transformare digitală a Europei, până în anul 2030, este transpus în documentele naționale din PNRR, generând implicarea companiilor furnizoare de soluții ICT hardware și software în domeniul digitalizării.

Conferința este un bun prilej de expunere a soluțiilor mediului privat pentru îmbunătățirea serviciilor publice oferite de către administrația publică, companiile fiind invitate să prezinte studii de caz și modele de bune practici implementate, atât în țară, cât și în străinătate. La dezbaterea demonstrativă sunt invitați să participe reprezentanți ai mediului academic, ai administrației publice centrale și locale, ai companiilor naționale și multinaționale, mediul asociativ şi reprezentanţii mass-media.

Tematicile de interes vizează domeniile eGuvernare, eSănătate, eLearning, eTransportation şi Cybersecurity.

Noile tendințe din 2022 în transformarea digitală includ munca hibrid, căutarea inteligentă (intelligent search), inteligența artificială pentru procese IT, machine learning, platforme de date pentru clienți (CDP), platforme integrate agile, DevOps și managementul serviciilor IT (ITSM). Utilizarea acestor instrumente sosfisticate conferă organizațiilor posibilitatea accelerării inovației, digitalizării, automatizării și modernizării.

RSVP Pentru înscriere, detalii și parteneriate, vă rugăm să ne contactați la:

Roxana ONEA 
———————
Revista COMUNIC@ȚII Mobile | TelecomTV.ro
Mobilink: +40.723.319.678
Email: roxana.onea@comunic.ro