Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Realworld Eastern Europe, specializată în integrare de soft GIS, vrea să se extindă în noi teritorii din ECE

Realworld Eastern Europe, companie specializată în integrare de software în zona GIS (Sistem Informațional Geografic), parte a holding-ului olandez Realworld Systems, vizează extinderea pe piața europeană șimizează pe o creștere organică în țările din regiune, sprijinită și de deschiderea noii filiale din Ungaria.

Cererea mare pentru soluții specializate a urcat business-ul companiei la peste 3 milioane de euro în 2021, iar în primul trimestru din 2022, Realworld Eastern Europe a înregistrat un avans cu 10% faţă de perioada similară a anului trecut.

Bogdan Hebean, Managing Director  Realworld Eastern Europe, este de părere că „Maturizarea pieței locale în zona automatizării și digitalizării proceselor ne avantajează atât din perspectiva cifrei de afaceri, cât și a experienței acumulate. Proiectele din România sunt o carte de vizită pentru compania noastră, care ne va permite să ne extindem și mai mult internațional. La rândul lor, proiectele de peste hotare vor reprezenta oportunitatea de a consolida reputația Realworld Eastern Europe ca furnizor regional pentru soluții de software specializat”.

Principala zonă de servicii din portofoliul companiei o reprezintă soluțiile de tip GIS, care permit organizațiilor să creeze hărți geografice asociind diverse date descriptive, folosite pentru analiza informațiilor și rezolvarea unor probleme complexe. Printre principalele aplicații se numără identificarea problemelor, administrarea reacțiilor la diverse evenimente, stabilirea priorităților, monitorizări, prognoze și identificarea trendurilor. Un alt segment este cel al soluțiilor de automatizare și orchestrare de procese, precum și cel de digitalizare a proceselor de mentenanță (CMMS).