Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Innoship integrează SendSMS pentru alerte şi feedback în timp real în curierat

Innoship semnează un parteneriat strategic cu SendSMS, prin care serviciul de notificări prin SMS va fi integrat în platforma-integrator Innoship.

Innoshippermite retailerilor și platformelor e-commerce conectarea și integrarea rapidă cu orice partener de curierat, oficialii companiei susţinând că platforma Innoship eficientizează costurile aferente serviciilor de curierat cu până la 25% și creşte performanța de livrare cu până la 15%, printr-o alocare dinamică a comenzilor.

În plus, soluția Innoship se poate integra ușor cu orice furnizor de e-fulfillment, tehnologie sauWMS.

Prin conectarea serviciului sendSMS cu platforma Innoship consumatorii finali  beneficiază deo modalitate rapidă de a primi alerte sau de a acorda feedback în timp real. Consumatorii primesc notificări prin SMS privind statusul comenzii sau SMS-uri cu linkuri unice de urmărire a comenzii. 

Mesajele SMS ajung la destinatari oriunde ar fi aceștia, atât timp cât au telefonul mobil la îndemână, ratele de deschidere a mesajelor SMS fiind de până la 98%.

Retailerii au, de asemenea, posibilitatea de a comunica diverse oferte prin SMS.Conform statisticilor MobileMonkey, 48% dintre consumatorii de internet au declarat că ar prefera să primească mesaje de loialitate prin SMS. 50% dintre consumatori efectuează achiziții directe după ce li s-a trimis un SMS “branduit” cu un cupon de reducere sau un cod QR. Consumatorii care primesc mesaje de marketing prin SMS sunt cu 40% mai înclinați să efectueze o achiziție. Voucherele livrate prin SMS au rate de folosire de 10 ori mai mari decât cele de pe flyere. Utilizarea de linkuri scurte, branduite, în campaniile de mobile marketing ajută la îmbunătățirea conversiilor cu până la 34%. De asemenea, 75% dintre mileniali preferă să primească notificări prin SMS privind promoțiile.

Prin integrarea serviciului sendSMS, consumatorii finali, primesc alerte și notificări de tipul:  

  • SMS-uri scurte, până în 160 caractere. 
  • SMS uri lungi, concatenate, de până la 1600 caractere.
  • SMS-uri generate automat cu link-uri scurte (Short URLs).

De asemenea, prin integrarea serviciului sendSMS, Innoship își informează utilizatorii privind utilizarea și actualizările platformei: 

  • Pin-uri / Coduri de autentificare.
  • Mesaje despre noi opțiuni și actualizări.
  • Notificări privind facturile.