Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

VIDEO Raluca NEGULESCU-BALACI, Fundaţia UiPath @ GALA LADIES 4TECH 2023: Avem un ecosistem de voluntari care ne sprijină, inclusiv pe transformare digitală, specialiști IT care ne ajută să facem roboți pentru ușurarea muncii administrative, să organizăm ateliere de RPA (Robotic Process Automation) pentru copii.

Raluca NEGULESCU-BALACI – Director Executiv – UIPATH Foundation @ GALA LADIES 4TECH 2023 organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 24 martie 2023, la Grand Hotel Continental.

Foto: Cristi Chivu

Mă bucur foarte mult să fiu sunt aici, mă simt foarte inspirată de tot ce am auzit aici și ceea ce faceți.

UiPath Foundation este o organizație non-profit, care a fost înființată în ianuarie 2019 de compania UiPath, primul unicorn românesc.

Deși UiPath este fondatorul nostru, noi suntem o organizație de sine stătătoare și misiunea noastră este să susținem copiii din zone vulnerabile și să aibă acces la educație de calitate.

În ultimii 4 ani, prin programele educaționale pe care le derulăm, fundația noastră a ajuns la peste 50.000 de copii din România și India.

Chiar dacă așteptarea era că UiPath Foundation acordă granturi mai departe, noi implementăm propriile noastre programe educaționale pe mai multe paliere și construim în continuu în educație, de la educație timpurie până la finalizarea liceului.

Misiunea noastră este să ne uităm la acea jumătate a României viitorului, care, din păcate, nu are perspective prea bune. Sunt zone vulnerabile peste tot în România, inclusiv în Capitală.

Ne uităm la acea jumătate de copii care este expusă la sărăcie.

UiPath Foundation construiește parteneriate strategice pentru a ajunge la aceste comunități și a pune cumva reflectoarele pe potențialul acestor copii, pentru că sunt absolut extraordinari, dar oportunitățile lor sunt limitate de comunitățile din care provin.

Noi avem deschidere și vrem să colaborăm cu alte fundații, fiind în discuție cu Fundația Orange și Fundația Vodafone pentru a vedea cum putem să avem mai mult impact împreună.

Aceste fundații au alt tip de abordare, oferă granturi către alte organizații, noi implementăm propriile programe de educaționale.

Suntem implicați în jumătate din România, în Moldova, tot sudul țării, în București și Cluj.

Avem un ecosistem de voluntari care ne sprijină, inclusiv pe transformare digitală, ceea ce este un lux într-o organizație non-profit, însă avem acest ecosistem global de specialiști IT care ne ajută să facem roboți pentru ușurarea muncii administrative, să organizăm ateliere de RPA (Robotic Process Automation) pentru copii. Ne preocupă foarte mult și zona de literație digitală.

Datele PISA arată că 40% dintre elevii de 15 ani din România sunt analfabeți funcționali, adică știu să scrie și să citească, dar nu au capacitatea de a procesa și înțelege informația pe care o primesc.

Școala este o platformă extraordinară pentru dezvoltarea potențialului copiilor, dar trebuie să reașezăm puțin lucrurile.

UiPath Foundation lucrează cu școli, cu profesori pentru a le spori capacitatea să ofere mai multe șanse copiilor, să dezvolte zona de literație.

Analfabetismul funcțional se întâmplă pentru că acești copii din comunitățile vulnerabile nu sunt expuși la educație timpurie de calitate, nu le sunt citite cărți.

Aproape 40% dintre părinții care trăiesc în comunități vulnerabile preferă să dea bani pe hrană și cele necesare traiului zilnic, și nu pe cărți ilustrate pentru copii, spre exemplu.

UiPath Foundation nu poate să abordeze toate aceste probleme din societate și credem în colaborare, în parteneriate strategice.

Poate fi un proiect de țară dacă, într-adevăr, vrem să dezvoltăm potențialul copiilor din această jumătate de Românie, care este în risc de sărăcie, trebuie să ne unim forțele. Noi ajungem la un număr limitat de copii, însă avem încredere că putem să extindem programele pe care le avem către cei care au nevoie.

Această filozofie a colaborării este esențială pentru a ajunge la societatea pe care o visăm: educată, cu competențe digitale, cu valori care împing lumea în care trăim mai departe.