Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Alice GHEORGHIU, PUBLICIS @ GALA LADIES 4TECH 2023: Suntem cel mai mare grup media din România şi avem cea mai mare echipă de data intelligence din piața de profil.

Alice GHEORGHIU – Senior Financial Controller – PUBLICIS Groupe @ GALA LADIES 4TECH 2023 organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 24 martie 2023, la Grand Hotel Continental.

Foto: Cristi Chivu

Mă bucur că sunt lângă voi, sunt mândră să fiu parte din acest grup de elită feminină, cu femei frumoase și inteligente.

Mulțumesc pentru invitație și pentru că m-ați inclus în acest grup de elită.

Noi, Publicis, suntem cel mai mare grup media din România și cifrele realizate au în spate foarte mulți clienți, fiecare cu bugetul lui, cu campaniile lui. În acest context, procesul de transformare digitală a început de mult timp, pentru că, altfel, nu ai cum să gestionezi business-ul, nici din punct de vedere administrativ-financiar, nici operațional.

Pandemia a accelerat acest proces de transformare digitală în cadrul companiei.

Pe segmentul media, cifrele noastre arată că nu suntem în picaj, dimpotrivă. Într-adevăr, creșterea este un pic decelerată. Totuși, în pandemie noi ne-am reorganizat și am propus clienților campanii pe digital, pe TV. Am filmat 14 spoturi în lockdown.

Ne-am reorientat, firma are această capacitate de transformare. Avem tool-uri, avem oameni, avem un management care ne-a făcut să înțelegem foarte bine situația, avem angajați tineri foarte deschiși la nou, foarte creativi. Căutăm tineri creativi, îi selectăm, îi trecem printr-un proces de formare.

Pe partea de tool-uri, suntem foarte mândri de proiectul nostru de data intelligence prin care oferim numeroase rapoarte (din care multe sunt gratuite), pe care clienții le apreciază şi le găsesc extrem de insightful pentru business-urile lor.

Avem un proiect dezvoltat in house care furnizează informații pentru viitoarele campanii ale agențiilor de media, cu rezultate foarte bune, pe care l-am scalat și în afara țării.

Avem cea mai mare echipă de data intelligence din piața de profil. Fără date în spate, orice părere rămâne doar o opinie.