Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

VIDEO Manuela CATRINA, DNSC @ GALA LADIES 4TECH 2023: Cel mai greu este să convingem lumea că transformarea digitală este și despre putere, despre puterea funcționarului, care este direct proporțională cu numărul de hârtii care stau pe biroul sau sub posteriorul lui.

Manuela CATRINA – Director Adjunct – DNSC @ GALA LADIES 4TECH 2023 organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 24 martie 2023, la Grand Hotel Continental.

Foto: Cristi Chivu

Sunt adjunctul directorului general al DNSC şi colegii mei, care și-au dorit echilibru, au tras de mine să ajung acolo.

Vin din zona de matematică și, la un moment dat, am realizat că îmi plac mai mult oamenii decât ecranele și am trecut în zona politică, dar am realizat că această trecere mi-a provocat două handicapuri. Primul, că sunt din zona politică. Al doilea, că sunt femeie. În acest context, mi-e rușine să spun că am absolvit facultatea ca șefă de promoție.

În opinia mea, transformarea este grea și pentru cei care vor să se transforme. Spre exemplu, eu trebuie să am 20 kilograme mai puțin, e clar, știu și ce trebuie să fac ca să am 20 kilograme mai puțin.

Culmea este că această transformare trebuie s-o fac eu, nu un robot. Și atunci nu mă transform mâine, pentru că am decis că sunt alte lucruri care îmi plac mai mult în viață, de exemplu ciocolata.

În contextul acesta, transformarea este complicată și prima intersectare cu transformarea în zona publică a fost când am ajuns prima dată la Guvernul României. Aveam 20 și un pic de ani, eram cea mai tânără de acolo, venită din provincie într-o zonă în care nu înțelegeam ce se întâmplă. Aveam ceva experiență politică, dar puțină.

Am văzut că oamenii vor să facă digitalizare. Țin minte că am închis ușa sălii în care Guvernul își desfășoară ședințele și am început să învățăm miniștrii cum se deschide emailul, spre exemplu. Culmea a fost că miniștrii au învățat.

Pasul doi a fost să trecem la Document Management, totul să fie digital. A fost ușor să cumpăr computere, dar cel mai greu a fost să conving lumea că transformarea digitală este și despre putere, despre puterea funcționarului, care este direct proporțională cu numărul de hârtii care stau pe biroul sau sub posteriorul lui. În momentul în care înțelegem acest lucru, abia atunci putem să facem transformare digitală în instituțiile publice.

DNSC este o instituție nouă, cu aproape 100 de oameni și care va ajunge în câțiva ani către peste 1000. Este o provocare pentru mine și colegii mei, pentru că nu se întâmplă în fiecare zi să participi la înființarea unei autorități.

Acord o atenție sporită zonei de educației, mă zbat în direcția dezvoltării de parteneriate pe acest subiect.