Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Gina CRUCERU, Rompetrol @ GALA LADIES 4TECH 2023: Rompetrol a investit foarte mult în tehnologie și digitalizare și deține cea mai modernă rafinărie din sud-estul Europei, Petromidia.

Gina CRUCERU – Group Human Resources Director – Rompetrol (KMG International) @ GALA LADIES 4TECH 2023 organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 24 martie 2023, la Grand Hotel Continental.

Foto: Cristi Chivu

Rompetrol a investit foarte mult în tehnologie și digitalizare și deține cea mai modernă rafinărie din sud-estul Europei, Petromidia. Compania nu s-a oprit doar la partea de tehnologie, ci și în toate sistemele informatice, în toate procesele avem și o componentă de robotizare.

Este vorba de un efort constant din partea oamenilor din zona resurselor umane, să introducă noi tehnologii, să digitalizăm organizația și, din fericire, pandemia ne-a ajutat foarte mult.

Noi lucram deja cu o platformă tehnologică, care ne-a permis să lucrăm de acasă, apoi în sistem hibrid. Ne-am pregătit în adopția tehnologiei și digitalizării, am făcut training-uri cu personalul, parcă am simțit că ne putem confrunta cu o o astfel de situație.

În prezent, depunem toate eforturile necesare astfel încât pe fiecare arie de activitate să introducem cât mai mult tehnologia și digitalul.

Sunt convinsă că firmele care nu au făcut pașii necesari în această direcție au avut de suferit, dar cred că România nu este una dintre țările care să sufere dramatic în această zonă.

Departamentul HR al Rompetrol gestionează dosarele a aproximativ 7.000 de salariați direcți, iar indirect depășim 11.000 de dosare.

După declanșarea pandemiei, acolo unde s-a putut s-a lucrat complet de acasă, cu excepția operațiunilor din rafinărie, benzinării  și din zona viitoarei centrale de energie electrică. Ulterior, după ce pandemia s-a încheiat, s-a migrat către un sistem hibrid, care este funcțional și în prezent. Astfel, trei zile se lucrează de acasă și două zile de la birou.

În domeniul nostru, nu cred că ne vom confrunta cu disponibilizări, dimpotrivă. Noi derulăm programe de atragere a tinerilor în diverse programe de pregătire, de familiarizare cu viitoarele job-uri și peste 1.500 de tineri au dat curs invitației. De asemenea, avem 100 de poziții deschise pentru diverse job-uri.

Derulăm programe de mentorat, burse, activități de curatoriat, parteneriate cu diverse instituții de învățământ. Prin derularea acestor proiecte vrem să ne asigurăm profesioniștii de mâine.

Observăm un interes în creștere al profesorilor, al instituțiilor de învățământ pentru astfel de proiecte.

PARTENERI