Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Beatrice ALEXANDRESCU, Fundaţia LEADERS @ GALA LADIES 4TECH 2023: Toate programele Leaders presupun învățare experiențială, asta înseamnă că ne uităm la trei relații importante din viața fiecărui lider: relația cu propria persoană, cu persoanele din jur și cu comunitatea din care face parte.

Beatrice ALEXANDRESCU – Director General – Fundaţia LEADERS @ GALA LADIES 4TECH 2023 organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 24 martie 2023, la Grand Hotel Continental.

Foto: Cristi Chivu

Povestea Fundației Leaders a început în urmă cu 23 de ani. Pe atunci, în România, cuvântul lider era asociat cu mediul politic, acolo aveam principalii reprezentanți. Acum ne bucurăm să vorbim de lideri în toate domeniile și cred că și Fundația Leaders, prin programele educaționale pe care le-a desfășurat încă din anul 2000 și până în prezent, și cu siguranță că va continua, a pus câte o mică cărămidă în acest proces.

Povestea mea cu Fundaţia Leaders a început în ultimul an de liceu și eram tânără elevă de liceu implicată în toate experiențele educaționale extra.

Am avut un profesor, doamna dirigintă din școala generală, care mi-a explicat că pot să mă dezvolt foarte mult ieșind din zona de confort și încercând lucruri noi, ghidată de persoane diferite, de la Revista școlii până la diverse alte proiecte.

Povestea mea a început când eram elevă de liceu, am participat la programele Leaders de pe atunci. Apoi, prima zi de facultate de la Politehnica a coincis cu prima zi de voluntar în Fundația Leaders. 

Am început acolo să lucrez pe proiectele destinate elevilor de liceu și am adus în aceste proiecte componenta de orientare în carieră, pentru că atunci când eu am participat în programe nu am avut acces la această componentă, motiv pentru care m-am dus acolo unde și acum 12-13 ani era un mediu care îți asigura un job fain, cel de inginer, un rol foarte important în societate, dar nu neapărat un rol potrivit mie.

Așa a început istoricul meu cu Fundaţia Leaders şi iată că povestea continuă.

De aproximativ un an și jumătate sunt directorul general al Fundației Leaders. Asta înseamnă că alături de o echipă formată din aproape 40 de persoane pasionate de educație și cu competențe în zona de leadership punem câte o cărămidă la noua generație de lideri responsabili, pe care începem să-i vedem deja pe la toate nivelurile.

Viziunea mea este ca, în 20 ani, să găsesc în fiecare rol din această societate oameni și femei extrem de responsabile, care își vor face meseria, profesia, dând 200% în activitatea pe care o desfășoară. 

În fiecare zi încurajez oamenii, alături de care am ocazia să lucrez și să-i ajut, să descopere punctele lor forte și care sunt acele puncte la care pot lucra pentru a deveni mai performanți.

Alături de colegii mei și companiile responsabile pe care le aducem în programele pe care le inițiem pentru liceeni, studenți și tineri profesioniști, gândim programe prin care aducem experiențele vii în viața lor.

Toate programele Leaders presupun învățare experiențială, asta înseamnă că ne uităm la trei relații importante din viața fiecărui lider: relația cu propria persoană, cu persoanele din jur și cu comunitatea din care face parte.

Fiecare dintre noi poate fi un factor de schimbare pozitivă.