Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Alexandru PETRESCU, ex MCSI: Avem obligația ca noi, la stat, să facem multe pentru privat, noi trebuie să regândim şi să actualizăm legislații. Multe directive europene sunt neimplementate în România și, poate lucrul cel mai important, avem o autoritate a statului în domeniul digitalizării oarecum dispersată, dacă nu chiar pulverizată.

Alexandru PETRESCU – Ex-MINISTRU – MINISTERUL COMUNICAŢIILOR ŞI SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE @ Conferința “BURSA SOLUŢIILOR TECH ROMÂNEŞTI PENTRU TRANSFORMAREA DIGITALĂ A SECTORULUI PUBLIC” organizată de Digital Transformation Council, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 1 octombrie 2021.

„Felicitări pentru perseverența pe care o manifestați în direcția organizării de conferințe foarte utile. Nimic nu poate fi mai binevenit decât o platformă comună public-privat, unde să ne întâlnim și s-o gândim într-un mod care poate fi funcțională, să reușim și operaționalizarea ideilor bune prezentate în timpul conferințelor Revistei Comunicații Mobile.

Cred că mediul privat își face datoria, în măsura în care legislația îi permite.

Pe partea publică, sunt multe, multe lucruri pe care autoritățile trebuie să le facă, avem, și o spun dintr-o perspectivă a unui fost demnitar de stat, obligația ca noi, la stat, să facem multe pentru privat, noi trebuie să regândim legislații, să actualizăm legislații, sunt foarte multe directive europene neimplementate în România și, poate lucrul cel mai important, avem o autoritate a statului în domeniul digitalizării oarecum dispersată, dacă nu chiar pulverizată.

Avem autorități, minister, avem consilier pe lângă premier, toți se pare că au aceeași agendă, dar multe lucruri nu se întâmplă. Așa că noi trebuie să contribuim ca și stat în a fi în egală măsură contributor pe această platformă. Fără doar și poate ideea este foarte bună și aștept să văd ideile pe care invitații la eveniment le vor prezenta.

Îi invit pe cei de la THE e-LEARNING COMPANY să studieze ca potențial partener și statul. E-learning-ul, ca platformă, a crescut foarte mult, deja sunt reglementări, sunt HG-uri, pe tot ce înseamnă platformă guvernamentală de instruire la distanță, modele de administrare și utilizare, chiar și ANFP are platformă de e-learning pentru pregătirea funcționarilor publici și a specialiștilor din acest domeniu.

Deci e-learning-ul nu mai este o cunoscută pentru Guvern sau administrația locală și recomand THE e-LEARNING COMPANY să se familiarizeze cu modul de relaționare cu o instituție, chiar dacă implică licitații sau procedee mai laborioase, dar sigur avem nevoie de parteneri ca dvs, chiar și în creionarea unor politici în acest domeniu.”