Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Pliabilele Samsung, la a patra generație – vezi ce aduc nou Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4

Samsung anunță următoarea generație de smartphone-uri pliabile – Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4, ce pot fi precomandate începând de azi. Menționăm că seria Galaxy Z se află acum la a patra generație.

Cu Z Flip4 există și mai multe opțiuni pentru selfie-uri, direct din ecranul frontal, folosind camera principală și modul Quick Shot-ul. Înregistrarea unui video de înaltă calitate poate începe în modul Quick Shot și apoi se poate comuta la Flex Mode, fără probleme, pentru a continua înregistrarea hands-free, fără a opri videoclipul. Atunci când este utilizat Quick Shot, utilizatorii pot face selfie-uri în Portrait Mode și vedea previzualizarea. Senzorul camerei este cu 65% mai luminos[1] alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1.

Z Flip4 este conceput pentru a funcționa cu adevărat hands-free. Utilizatorii pot efectua apeluri, răspunde la mesaje, debloca mașina[2] și chiar controla widget-ul[3] SmartThings Scene, toate din ecranul extern.

Galaxy Z Flip4 extinde capacitatea de captare, vizionare și conectare prin bateria de 3,700mAh[4]. Z Flip4 permite acum și încărcarea rapidă (încărcare la 50% în aproximativ 30 de minute[5]). 

La capitolul designul menționăm margini îndreptate, sticlă rezistentă pe spate, rame metalice lucioase și o balama mai subțire. Utilizatorii pot personaliza complet Z Flip4 cu Galaxy Themes, disponibile atât pentru ecranul extern, cât și pentru ecranul principal, având opțiunea de a alege dintr-o varietate de fonturi, pictograme și modele. În plus, utilizatorii își pot crea propriul ecran extern, având la dispoziție noi modele de ceas și fundaluri în diferite formate, cum ar fi imagini, GIF-uri și chiar video-uri [6].

Galaxy Z Fold4, pe care oficialii Samsung îl poziționează ca fiind cel mai puternic smartphone de până acum, este primul dispozitiv care va fi livrat cu Android 12L, o versiune specială de Android creată de Google pentru experiențe pe ecran mare, inclusiv pliabile.

Noua bară de activități[7] oferă un aspect similar cu cel al PC-urilor și permite accesul la aplicațiile preferate și cele recent folosite de utilizator. Multitasking-ul este, de asemenea, mai intuitiv, datorită noilor gesturi de glisare[8]. Se poate face instantaneu comutarea între afișarea aplicațiilor pe ecran întreg și ferestrele pop-up sau se poate împărți ecranul în jumătate pentru mai multe variante de multitasking[9].

Parteneriatele dintre Samsung, Google și Microsoft pentru multitasking permit ca aplicațiile Google, inclusiv Chrome și Gmail, să acceptă acum opțiunea Drag-and-Drop, ceea ce permite utilizatorilor să copieze și să partajeze rapid linkuri, fotografii și multe altele, de la o aplicație la alta. Cu Google Meet, utilizatorii se pot conecta acum cu mai multe persoane pentru diferite activități comune, inclusiv pentru a viziona împreună videoclipurilor pe YouTube sau pentru a se juca în grup, în timpul unui apel video[10]. Ecranul pliabil permite afișarea mai multor opțiuni legate de pachetul complet Office de la Microsoft și Outlook și asigură modalități mai rapide de a interacționa cu conținutul. Experiența de multitasking este completă datorită funcționalității S Pen-ului[11], care permite desenarea și luarea de notițe din mers. Noul S Pen poate fi stocat mai simplu acum, în interiorul carcasei [12].

Galaxy Z Fold4 realizează fotografii și videoclipuri uimitoare cu un obiectiv de 50MP îmbunătățit, dar și cu Space Zoom[13] de 30x. Noul Z Fold4 are o varietate de moduri pentru cameră, inclusiv Zoom Map mai mare, activată în modul Capture View, Dual Preview și Rear Cam Selfie, construite ca utilizatorii să profite la maximum de forma unică a smartphone-ului și flexibilitatea pe care o oferă în termeni de captare de imagini. Cu o dimensiune mai mare a pixelilor, un senzor cu 23% mai luminos[14] și o putere de procesare îmbunătățită, utilizatorii pot capta imagini clare chiar și pe timp de noapte.

Ecranul principal de 7.6 inci[15] este mai luminos și oferă o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz[16], o cameră Under Display (UDC) mai puțin vizibilă și un nou aranjament de subpixeli. Aplicațiile populare de social media precum Facebook sunt optimizate pentru o vizualizare mai bună a conținutului pe un ecran mare. Mai mult, utilizatorii pot folosi aplicațiile de streaming video, cum ar fi Netflix[17], și să le urmărească hands-free, cu Flex Mode. Pentru aplicațiile ne-optimizate, utilizatorii pot controla conținutul pe dispozitiv fără întreruperi cu noul Touchpad, în Flex Mode[18], care asigură precizie atunci când utilizatorul vrea să pună pauză, să deruleze, să redea videoclipuri sau să mărească sau micșoreze conținutul.

Pentru gaming, Samsung a optat pentru platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1 și tehnologia hiper-rapidă 5G [19]. Z Fold4 are o balama mai subțire, o greutate mai mică și rame mai înguste, iar ecranul mai lat permite interacțiuni mai ușor de realizat cu o singură mână, atunci când este utilizat ecranul extern[20] .

Z Flip4 și Z Fold4 sunt cele mai rezistente pliabile create de Samsung vreodată, cu rame și balama din Armour Aluminium, un ecran extern și spate din sticlă de tip Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Z Flip4, cât și Z Fold4 sunt rezistente la apă, având IPX8[21].

Alături de seria Galaxy Z se află și Galaxy Buds2 Pro – noile căști Samsung cu Hi-Fi pe 24 de biți[22] și interval dinamic ridicat, ceea ce ajută utilizatorii să se simtă conectați la conținutul pe care îl ascultă, la o rezoluție clară. Cu noul codec Samsung fără sudură (SSC HiFi)[23], muzica poate fi redată fără pauză.

Specificații Galaxy Z Flip4
DisplayEcranul principal6.7-inci FHD+*
Dynamic AMOLED 2X 
Infinity Flex Display (2640 x 1080, 22:9)
120Hz rata de refresh adaptivă (1~120Hz)

* Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului principal al lui Galaxy Z Flip4 este de 6,7 inci în dreptunghi complet și de 6,6 inci ținând cont de colțurile rotunjite; Suprafața reală vizibilă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.
Ecran secundar1.9-inci Super AMOLED Display*
260 x 512   *Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului de acoperire al lui Galaxy Z Fold3 5G este de 6,2 inci într-un dreptunghi complet și 6,1″ reprezentând colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.
Dimensiune & greutatePliat71.9 x 84.9 x 17.1mm (Balama) – 15.9mm (Pliere)
Depliat71.9 x 165.2 x 6.9mm

*Grosimea lui Galaxy Z Flip4 atunci când este desfășurat nu include cadrul ecranului principal.
Greutate187g
Camera Camera frontală10MP Camera selfie
F2.4, Pixel size: 1.22μm, FOV: 80˚
Camera duală12MP Ultra Wide Camera F2.2, Pixel size: 1.12μm, FOV: 123˚
12MP Wide-angle Camera
Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Pixel size: 1.8μm, FOV: 83˚
AP4㎚ Procesor Octa-Core
Memorie8GB RAM cu 512GB stocare internă
8GB RAM cu 256GB stocare internă
8GB RAM cu 128GB stocare internă
*Disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau canal. Spațiul real de stocare poate varia în funcție de piață, model, dimensiunea fișierului și format.
Baterie3,700 mAh (tipic) baterie duală

  *Valoare standard testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3595 mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de tiparele de utilizare și de alți factori.
ÎncărcareSuper Fast Charging* : Până la 50% încărcare în 30 minute cu adaaptor 25W** sau mai mare Fast Wireless Charging 2.0***
Wireless PowerShare****

*Încărcare prin cablu compatibilă cu QC2.0 și AFC. Rezultatele testelor interne de laborator Samsung, efectuate cu un adaptor de călătorie de 25 W, în timp ce acesta are 0% din putere rămasă, cu toate serviciile, funcțiile și ecranul oprite. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori. **Adaptor de alimentare de 25 W vândut separat. Utilizați numai încărcătoare și cabluri aprobate de Samsung. *** Încărcare wireless compatibilă cu WPC **** Wireless PowerShare este limitat la smartphone-uri Samsung sau alte mărci cu încărcare wireless WPC Qi, precum seria Galaxy Z Fol4, Z Flip4, Galaxy S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, Galaxy S21, Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Note10, Note10+, Galaxy S10e, S10, S10+, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 și wearables precum Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Buds. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse sau alte dispozitive de marcă. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.
Rezistența la apăIPX8

* IPX8 se bazează pe condițiile de testare pentru scufundare până la 1,5 metri în apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau la piscină. Nu este rezistent la praf.
OSAndroid 12
One UI 4.1.1
Rețea și conectivitate5G*, LTE**, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth® v5.2

*Serviciile 5G sunt acceptate numai în locațiile compatibile cu rețeaua 5G. Necesită conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.
** Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de țară și operator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.
SenzoriSenzor capacitiv de amprentă digitală (lateral), Accelerometru, Barometru, Senzor giroscop, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de proximitate, Senzor de lumină
SecuritateSamsung Knox, Samsung Knox Vault
Card SIMUn Nano SIM* si un eSIM**

* Cartela SIM vândută separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și operator ** Disponibilitatea eSIM poate varia în funcție de versiunea software, regiune și operator. Verificați cu operatorul dacă planul dvs. de rețea mobilă acceptă eSIM.
CuloriBora Purple, Graphite, Pink Gold, Blue

* Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.
Specificații Galaxy Z Fold4
DisplayEcran principal7.6-inci QXGA+*
Dynamic AMOLED 2X
Infinity Flex Display (2176 x 1812, 21.6:18)
120Hz adaptive refresh rate (1~120Hz)   *Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului principal al lui Galaxy Z Fold3 5G este de 7.6 inci în dreptunghi complet și 7.4 inci, având în vedere colțurile rotunjite; suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.
Ecran secundar6.2-inci HD+
Dynamic AMOLED 2X Display (2316 x 904, 23.1:9)

120Hz rată de refresh adaptivă (48~120Hz)

  *Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului de acoperire al lui Galaxy Z Fold3 5G este de 6.2 inci într-un dreptunghi complet și 6.1 inci reprezentând colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și orificiului camerei.
Dimensiune & greutatePliat67.1 x 155.1 x 15.8mm(Balama) ~ 14.2mm(Pliere)
Depliat130.1 x 155.1 x 6.3mm
Greutate263g
CameraCamera frontală10MP Cameră selfie F2.2, Pixel size: 1.22μm, FOV: 85˚
Camera sub display4MP Cameră sub display
F1.8, Pixel size: 2.0μm, FOV: 80˚
Cameră triplă spate12MP Ultra Wide Camera
F2.2, Pixel size: 1.12μm, FOV: 123˚

50MP Wide-angle Camera
Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Pixel size: 1.0μm, FOV: 85˚

10MP Telephoto Camera
PDAF, F2.4, OIS, Pixel size: 1.0μm, FOV: 36˚

*Zoomul spațial 30X include zoom optic 3x și zoom digital 30x cu tehnologia AI Super Resolution. Mărirea peste 3x poate cauza o anumită deteriorare a imaginii.
AP4㎚ Procesor Octa-Core
Memorie12GB RAM cu 1TB Stocare internă
12GB RAM cu 512GB Stocare internă
12GB RAM cu 256GB Stocare internă
* Disponibilitatea poate varia în funcție de piață. Spațiul de stocare real poate varia în funcție de piață, model, dimensiunea fișierului și format.
Baterie4,400mAh (typical) dual battery*

* Valoare standard testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4275 mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de tiparele de utilizare și de alți factori.
ÎncărcareÎncărcare super rapidă* :  Până la 50% încărcare în aproximativ 30 de minute cu adaptor de 25 W ** sau mai mare
Fast wireless charging 2.0***
Wireless PowerShare****

* Încărcare prin cablu compatibilă cu QC2.0 și AFC. Rezultatele testelor interne de laborator Samsung, efectuate cu un adaptor de călătorie de 25 W, în timp ce acesta are 0% din putere rămasă, cu toate serviciile, funcțiile și ecranul oprite. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori.
*** Încărcare wireless compatibilă cu WPC
**** Wireless PowerShare este limitat la smartphone-uri Samsung sau alte mărci cu încărcare wireless WPC Qi, cum ar fi Galaxy Z Fold4, Z Flip4, seria S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, seria S21, Z Fold2, seria Note20, S20 seria, Z Flip, seria Note10, seria S10, seria S9, seria S8, seria S7, seria S6, Note9, Note8, Note FE, Note5 și wearables precum Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Buds. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse sau alte dispozitive de marcă. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.
Rezistența la apăIPX8

* IPX8 se bazează pe condițiile de testare pentru scufundare până la 1,5 metri în apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau la piscină. Nu este rezistent la praf.
OSAndroid 12L
One UI 4.1.1
Rețea și conectivitate5G*, LTE**, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth® v5.2

*Serviciile 5G sunt acceptate numai în locațiile compatibile cu rețeaua 5G. Necesită conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.
** Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de țară și operator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.
SenzoriSenzor capacitiv de amprentă digitală (lateral), Accelerometru, Barometru, Senzor giroscop, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de proximitate, Senzor de lumină
SecuritateSamsung Knox, Samsung Knox Vault
Card SIMPana la 2 Nano SIM* si un eSIM**

* Cartela SIM vândută separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și operator. ** Disponibilitatea eSIM poate varia în funcție de versiunea software, regiune și operator. Verificați cu operatorul dacă planul dvs. de rețea mobilă acceptă eSIM.
CuloriGraygreen, Phantom Black, Beige


* Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.
Specificații Galaxy Buds2
CuloriGraphite, White, Bora Purple * Culorile disponibile pot varia în funcție de piață, operator de transport sau comerciant.
Dimensiune și greutateCăști: 19.9 x 21.6 x 18.7 mm, 5.5g Carcasa de încărcare: 50.1 x 50.2 x 27.7 mm, 43.4g
DifuzorDifuzor coaxial personalizat cu 2 căi (Tweeter + Woofer).
Calitatea sunetului24bit Hi-Fi* 360 Audio with Direct Multi-Channel** *Sunetul Hi-Fi pe 24 de biți necesită dispozitive Samsung Galaxy care rulează OneUI 4.0 sau o versiune ulterioară și Galaxy Buds2 Pro. Suportul pentru sunet Hi-Fi pe 24 de biți poate varia în funcție de aplicație. ** Direct Multi-channel este acceptat de Android One UI versiunea 4.1.1 sau mai recentă, 360 Audio acceptă One UI 3.1 sau mai recent
ANC & Sunet AmbientalANC*+High SNR Microphone (2 outer + 1 inner)**
Ambient Sound
Voice Detect*** ** Cu 3 microfoane SNR (Raport semnal/zgomot) ridicat, Galaxy Buds2 Pro poate elimina zgomotele mici prin captarea sunetelor de nivel inferior *** Galaxy Buds2 Pro poate distinge între zgomot și vocile umane. Când vorbiți, trece temporar în modul Ambient și reduce volumul media, astfel încât să puteți auzi conversațiile fără a scoate căștile.
BaterieCăști: 61mAh (tipic) Carcasă de încărcare: 515mAh (tipic)   ** Capacitatea tipică a fost testată în condiții de laborator terțe. Capacitatea tipică este capacitatea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960-3. Capacitatea nominală este de 58 mAh (căști), 500 mAh (carcasa de încărcare). Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, modelele de utilizare și alți factori.
Timp de redarePână la 5 ore / Până la 18 ore (ANC pornit) Până la 8 ore / Până la 29 ore (ANC oprit) * Căștile oferă până la 5 ore timp de redare cu ANC activat (până la 8 ore cu ANC dezactivat), în timp ce carcasa oferă până la 18 ore de viață a bateriei (până la 29 de ore cu ANC oprit) când carcasa și căștile sunt încărcate la 100%. Bazat pe teste interne. Timpul de redare audio a fost testat prin asocierea unui Galaxy Buds2 Pro de pre-producție cu un smartphone Galaxy lansat recent, cu setări implicite**, inclusiv ANC activat. Durata reală de viață a bateriei poate varia și depinde de condițiile de utilizare, setări, numărul de încărcări, puterea semnalului Bluetooth și alți factori   ** Setarea implicită se referă la setarea originală pentru Galaxy Buds2 Pro când a fost lansat pentru prima dată, cu alimentarea pornită.  
Timp de vorbirePână la 3.5 ore / Până la to 14 ore (ANC pornit) Până la 4.0 ore / Până la to 15 ore (ANC oprit)   *Căștile oferă până la 3,5 ore timp de apel vocal cu ANC activat (până la 4 ore cu ANC dezactivat), în timp ce carcasa oferă până la 14 ore de viață a bateriei (până la 15 ore cu ANC oprit) atunci când carcasa și căștile sunt încărcate la 100%. Bazat pe teste interne. Durata apelurilor vocale a fost testată prin asocierea pre-producție Galaxy Buds2 Pro la un smartphone Galaxy lansat recent, cu setări implicite, inclusiv ANC activat. Durata reală de viață a bateriei poate varia și depinde de condițiile de utilizare, setări, numărul de încărcări, puterea semnalului Bluetooth și alți factori.
ConectivitateBluetooth® 5.3, Auto Switching Codec: Samsung Seamless Codec HiFi (Samsung Proprietary) AAC, SBC
SenzorAccelerometru, giroscop, proximitate, sală, atingere, unitate de preluare a vocii (VPU)
CompatibilitateAndroid 8.0 sau versiuni mai noi cu mai mult de 1.5GB of RAM * Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pe dispozitivele non-Samsung. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv conectat.
Rezistența la apăIPX7 * IPX7 se bazează pe condiții de testare de laborator pentru scufundare până la 1 metru de apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizare pe plajă sau la piscină. Carcasa de încărcare nu este rezistentă la apă. Dacă căștile sunt deteriorate, nu se garantează că sunt rezistente la apă. Dacă căștile sau mâinile dvs. sunt umede, acestea trebuie să fie uscate bine înainte de a fi manipulate sau plasate în carcasa de încărcare.

[1] În comparație cu Galaxy Z Flip3 5G.

[2] Caracteristică disponibilă pe Samsung Wallet. Disponibilitatea Samsung Wallet și lansarea unor funcții specifice pot varia în funcție de modelul de piață și de dispozitiv al utilizatorului și pot suferi modificări. Serviciile Digital Automobile Key, disponibile pe anumite piețe și modele de dispozitive.

[3] SmartThings Scene trebuie activat în aplicația SmartThings.

[4] Comparativ cu Galaxy Z Flip3 5G. Valoarea tipică testată în condiții de laborator. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, având în vedere diferențele de capacități ale bateriilor dintre eșantioanele de baterii testate în conformitate cu standardul IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3,595mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.

[5] Încărcare super rapidă disponibilă atunci când utilizați adaptor de 25W sau mai mare. Rezultatele testelor interne de laborator Samsung, efectuate cu adaptor de călătorie de 25W, în timp ce acesta are 0% din putere rămasă, cu toate serviciile, caracteristicile și ecranul oprit. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori. Adaptor de călătorie vândute separat. Utilizați numai încărcătoare și cabluri aprobate de Samsung.

[6] Pentru video, este acceptată rezoluția de la 176×144 (qCIF) la 1920×1080 (FHD), timp de redare de până la 15 secunde și dimensiune maximă de 100 MB.

[7] Acesta caracteristică poate fi folosită doar pe ecranul principal.

[8] Necesită activarea Labs în setări.

[9] Anumite aplicații nu permit Multi Active Window sau App Pair.

[10] Disponibilitatea și aplicațiile acceptate pentru partajarea Live pot varia în funcție de țară și dispozitiv. Este posibil ca utilizatorii să fie nevoiți să actualizeze YouTube și Google Meet la cea mai recentă versiune. Unele dintre aplicațiile acceptate pentru partajarea Live pot necesita condiții specifice de abonament.

[11] S Pen se vinde separat. Doar ecranul principal Z Fold4 are capabilitatea S Pen. Compatibil doar cu S Pen Fold Edition și S Pen Pro. Toate celelalte modele S Pen sau stylus care nu sunt proiectate pentru Z Fold4 (inclusiv cele ale altor producători) pot deteriora ecranul.

[12] S Pen Fold Edition este inclus în husa Standing Cover a noului Fold4. Accesorii vândute separat

[13] Space Zoom-ul include zoom optic 3x și zoom digital 30x cu tehnologie AI Super Resolution. Zoom-ul înapoi de 3x poate provoca o deteriorare a imaginii.

[14] În comparație cu Galaxy Z Fold3 5G.

[15] Măsurat pe diagonală, ecranul principal Z Fold4 are 7.6” în formă complet rectangulară și 7.4” fără colțurile rotunjite; aria de vizualizare este mai mică din cauza colțurilor rotunjite.

[16] Rată de reîmprospătare adaptivă  variază în funcție de aplicația folosită, iar unele aplicații suportă până la 120Hz.

[17] Este nevoie de abonamentNetflix.

[18] Necesită activarea Labs în setări.

[19] Viteza 5G variază și este necesară rețea și conexiune optima (factori precum frecvență, lungime de bandă, congestie speeds vary and require optimal network and connection (factors include frequency, bandwidth, congestion); verificați furnizorul de servicii de internet pentru disponibilitate.

[20] În comparație Galaxy Z Fold3 5G.

[21] IPX8 se bazează pe un anumit tip de condiții de testare – scufundarea până la 1.5 metri adâncime în apă proaspătă, pentru 30 de minute. Nu se recomandă pentru plajă sau psicină. Nu rezistă la praf.

[22] Este necesar ca dispozitivul Samsung Galaxy să aibă One UI 4.0 sau superior. 24-bit audio poate varia în funcție de aplicație.

[23] Este necesar un dispozitiv Samsung Galaxy cu One UI versiunea 4.0 sau mai mare.