Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Căștile FreeBuds SE, în precomandă la 219 RON

Huawei Consumer BG lansează căștile FreeBuds SE, disponibile pentru precomandă în intervalul 12-17 august, la prețul de 219 RON, pe www.huaweistore.ro.

Carcasa de încărcare a căștilor FreeBuds SE este compactă și încape în podul palmei.

Căștile în sine au un design semi in-ear și au fost construite astfel încât să se muleze în mod natural pe conturul urechii externe și să reducă presiunea pe canalul auditiv. În plus, vin cu trei dopuri de silicon de mărimi diferite.

Calitatea sunetului este asigurată de driver-ul dinamic de 10 mm și de cupola de titaniu PEEK+PU+PET. În acest mod, detaliile cele mai fine din piesele muzicale sunt redate cu acuratețe, iar bass-ul este puternic fără să rănească auzul, se precizează într-un comunicat de presă al companiei.

Pentru o experiență de ascultare imersivă, funcția de anulare a zgomotului de fundal din mediul ambiental (ENC) este foarte utilă. Cu ajutorul ei, utilizatorii nu mai trebuie să găsească un loc liniștit pentru a efectua apeluri. Tehnologia microfonului dual face ca vocea celui care vorbește să se distingă eficient de gălăgia din jur, asigurând un sunet clar chiar și în zonele aglomerate.

Când carcasa este încărcată, poate oferi 24 de ore de ascultare de muzică, în timp ce căștile încărcate complet oferă șase ore neîntrerupte. În cazul apelurilor, carcasa încărcată complet asigură 16 ore, pe când căștile încărcate asigură patru ore de discuții neîntrerupte.

Senzorul G permite utilizatorilor să dea pauză la melodii, să le repornească, să răspundă la apeluri sau să le închidă cu o simplă apăsare delicată cu buricele degetelor pe căști. Mai mult, sezorul IR detectează momentul când o cască este scoasă din ureche, oprind automat redarea muzicii.