Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

43 dintr-o lovitură: distincții CES 2022 Innovation Awards pentru Samsung

43 dintre noile produse și servicii Samsung au fost premiate cu CES 2022 Innovation Awards, inclusiv patru premii Best of Innovations acordate de către Consumer Technology Association (CTA) pentru design și inginerie.

Anul acesta, CTA a premiat Samsung la categorii precum Periferice și Accesorii pentru Computer, Hardware și Componente pentru Computer, Imagistică Digitală/Fotografie, Tehnologii Încorporate, Gaming, Headphones & Personal Audio, Sănătate și Wellness, Electrocasnice, Componente AV pentru acasă și Accesorii, Dispozitive Mobile și Accesorii, Smart Home, Software și Aplicații Mobile, Sustenabilitate, Tehnologii Wearable și Video Displays.

Premiile CES Innovation sunt sponsorizate de CTA, proprietarul și organizatorul târgului CES. Organizatorii au anunţat că în 2022 CES va fi organizat din nou la Las Vegas, după o ediție exclusiv digitală a evenimentului din 2021.

Iată câteva dintre produsele Samsung premiate în acest an:

Best of Innovation Award: Ediția Bespoke Samsung Galaxy Z Flip3. Modelul

Galaxy Z Flip3 5G a obținut, de asemenea, premii la categoriile Imagini digitale/Fotografie și Dispozitive Mobile și Accesorii.

Laureați pentru inovație:Samsung Galaxy Z Fold3 5G, Samsung Galaxy Watch4. De asemenea, câștigătoare în categoria Dispozitive Mobile și Accesorii este și seria Galaxy A, o familie de cinci dispozitive smartphone dotate cu funcții impresionante la un preț accesibil

În categoria Headphones & Personal Audio, Galaxy Buds2 au fost premiate, pentru că acestea continuă moștenirea audio a Samsung cu o caracteristică de potrivire inovatoare.

Menţionăm şi Samsung Galaxy Book Pro 360, Samsung SmartTag+, plita Samsung Smart Induction, Mașina de spălat Samsung cu încărcare superioară (WA7700A), Samsung 512 GB DDR5 RDIMM ― Primul modul de memorie dual in-line (RDIMM) înregistrat de 512 GB DDR5 din industrie pentru aplicații de electronice de ultimă generație, care acoperă inteligența artificială în servere de calcul de înaltă performanță, cloud și centre de date; PM1731a – o unitate SSD (Solid State Drive) de ultimă generație pentru întreprinderi și centre de date mari, care acceptă tehnologia Zoned Namespace (ZNS) pentru prima dată în industrie, obținând un alt premiu în categoria Computer Hardware & Components. Prelungind durata de viață a unui SSD de trei până la patru ori în comparație cu SSD-urile existente și mărind în mod substanțial spațiul de stocare al utilizatorului, PM1731a va contribui în mare măsură la eficiența sistemelor mari de server/stocare, deoarece utilizarea datelor mari și AI în aplicațiile de date ale electronicelor de consum continuă să explodeze în întreaga lume.

Un alt câștigător în categoria Hardware și Componente pentru Computer, PM1743 este cel mai rapid, cu cea mai mare capacitate și cel mai fiabil SSD U.2 din industrie, potrivit oficialilor Samsung. Premiat este şi Samsung ISOCELL HP1 în categoria Tehnologii Încorporate, fiind primul senzor de imagine mobil de 200MP 0,64μm din industrie. HP1 oferă 16.384 x 12.288 pixeli efectivi care se potrivesc cu un format optic de 1/1,22”. Cu o tehnologie de separare a pixelilor 4×4, senzorul poate îmbina 16 pixeli într-un pixel mare de 2,56 μm pentru a produce imagini luminoase de 12,5 MP cu mai puțin zgomot în medii cu lumină scăzută. Senzorul poate realiza, de asemenea, videoclipuri la o definiție ultra-înaltă de până la 8K 30fps.