Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Cu ce vine nou seria de telefoane Samsung Galaxy S23?

Samsung a prezentat noua serie Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23, pe platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 2, ce include atât elemente de inteligența artificială, cât și funcții de mobile gaming, cu cea mai rapidă grafică de mobile din lume[1]. Seria Galaxy S23 este disponibilă pentru precomandă începând cu 1 februarie pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine. La precomanda oricărui model din seria Galaxy S23  în perioada 1-16 februarie, utilizatorii primesc capacitate de stocare dublată, un e-voucher de 500 de lei și contravaloarea telefonului actual, dacă vin cu el la schimb. În plus, pot primi noul device înainte de 10 februarie. Toate modelele vin în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Cream, Green și Lavender[2].

Galaxy S23 Ultra prezintă cel mai avansat sistem de camere întâlnit până acum pe un Galaxy, anunţă oficialii companiei într-un comunicat de presă. Capacitățile îmbunătățite de Nightography permit ca zgomotul vizual-ul care afectează de obicei pozele în lumină scăzută să fie este corectat de un nou algoritm de procesare a semnalului de imagine (ISP), alimentat de AI, care îmbunătățește detaliile obiectului și tonul de culoare.

Pentru prima oară pe un smartphone Samsung, Galaxy S23 Ultra are un nou senzor Adaptive Pixel de 200 MP. Acesta folosește pixel binning pentru a suporta mai multe niveluri de procesare de înaltă rezoluție simultan[3]. Seria Galaxy S23 introduce focalizarea automată rapidă și prima cameră frontală Super HDR, trecând de la 30fps la 60fps, pentru imagini și videoclipuri îmbunătățite.

Aplicația Expert RAW[4], disponibilă exclusiv pe Samsung Galaxy, permite realizarea și editarea imaginilor în stil DSLR în format RAW și JPEG — nu este necesar niciun alt echipament suplimentar. Utilizatorii pot testa funcții precum Multiple Exposures Photo Art sau pot surprinde o imagine clară a Căii Lactee cu setările Astrophoto, disponibile prin descărcarea caracteristicilor Expert RAW ce pot fi accesate acum direct din aplicația Samsung Camera.

Au fost aduse și alte îmbunătățiri ale camerei, printre care:

  • În lumină scăzută sau în condiții de blur, videoclipurile sunt stabile datorită stabilizatorului optic de imagine dublu (OIS) în toate direcțiile disponibil pe Galaxy S23 Ultra.
  • Videoclipuri cinematice datorită filmării 8K[5] îmbunătățite la 30 de cadre pe secundă cu un unghi mai larg.
  • AI avansată bazată pe obiecte analizează fiecare detaliu din cadru, chiar și trăsături minuscule ale feței, cum ar fi firele de păr sau ochii, pentru a reflecta cât mai aproape de adevăr caracteristicile dinamice ale unei persoane.
  • Pentru o experiență video și mai bună, noua funcție[6] de înregistrare audio 360 de pe Galaxy Buds2 Pro generează sunet multidimensional.

Pe Galaxy S23+ și Galaxy S23, camera Samsung Galaxy vine fără carcasă, ceea ce marchează o nouă eră a design-ului Galaxy, susţin oficialii companiei.

Samsung alături de Qualcomm au optimizat experiența Galaxy prin platforma mobile Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy, cea mai puternică și eficientă platformă de până acum la nivelul unui smartphone Samsung Galaxy, dar și cel mai rapid procesor Snapdragon disponibil până acum[7]. În plus, bateria de 5.000 mAh[8] a lui Galaxy S23 Ultra susține o cameră mai puternică decât cea a lui Galaxy S22 Ultra, fără a crește dimensiunile produsului.

Noua arhitectură CPU crește abilitățile de procesare ale seriei Galaxy S23 cu aproximativ 30% comparativ cu seria Galaxy S22. Captarea fotografiilor în lumină scăzută necesită trilioane de calcule pe secundă. Astfel, arhitectura NPU a Samsung Galaxy a fost optimizată cu 49%, folosind în același timp un algoritm AI pentru a ajuta utilizatorii să facă fotografii și videoclipuri epice. Una dintre cele mai semnificative îmbunătățiri ale seriei Galaxy S23 vizează GPU, care este cu aproximativ 41% mai rapid decât seria Galaxy 22.

Noua serie S este prima care vine cu Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, ce îi conferă o durabilitate pentru utilizare pe termen lung și care are în medie 22% conținut reciclat[9]. În plus, fiecare smartphone Galaxy S23 vine ambalat într-o cutie realizată din hârtie 100% reciclată.

Seria Galaxy S23 este certificată UL ECOLOGO®[10], ceea ce garantează faptul că produsele au un impact redus asupra mediului.

Pentru utilizatorii care doresc să prelungească durata de viață a dispozitivului lor, experiența premium a seriei Galaxy S23 va fi susținută de-a lungul anilor cu patru generații de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate[11]. În plus, utilizatorii pot beneficia de o varietate de programe, cum ar fi Samsung Care+[12], un serviciu de asistență pentru daune accidentale, reparații și multe altele.

Fiecare smartphone vine cu protecția oferită de Samsung Knox, un serviciu care a primit cele mai multe certificări guvernamentale din industrie, mai multe decât orice alt dispozitiv, platformă sau soluție disponibilă pe piață. Tabloul de bord pentru securitate și confidențialitate de pe Samsung Galaxy le oferă utilizatorilor vizibilitate deplină asupra celor care au acces la datele lor și asupra modului în care acestea sunt utilizate. Cu o singură privire, utilizatorii pot vedea cu ușurință dacă datele lor personale sunt în pericol și pot primi solicitări de schimbare a setărilor, având astfel parte de o experiență mai sigură. De asemenea, utilizatorii pot decide ce aplicații și programe au acces la datele lor și cum pot fi ele utilizate.

Pentru un nivel suplimentar de securitate, Knox Vault, care a fost introdus pentru prima dată pe seria Galaxy S21, protejează informațiile extrem de private de pe seria Galaxy S23 prin izolarea acestora de restul dispozitivului, inclusiv de sistemul de operare, lucru ce conferă astfel o protecție suplimentară împotriva vulnerabilităților.

Galaxy S23 Ultra
Display 6.8-inch QHD+ Edge* Dynamic AMOLED 2X Display Rată de refresh Super Smooth de 120Hz (1~120 Hz) Rată de eșantionare la atingere de 240Hz în modul Game Vision booster Confort sporit
**Măsurat în diagonală, dimensiunea ecranului Galaxy S22 este de 6,8 inci în întregul dreptunghi; Suprafața reală vizibilă este mai mică datorită orificiului camerei.
Dimensiune și Greutate 78.1 X 163.4 X 8.9mm, 234g
Camera 12MP Ultra-Wide Camera  F2.2, FOV 120˚    200 MP Wide Camera  F1.7, FOV 85˚    10MP Telephoto Camera  3x Optical Zoom, F2.4, FOV 36˚    10MP Telephoto Camera  10x Optical Zoom, F4.9, FOV 11˚    12MP Front Camera  F2.2, FOV 80˚ 
* Space zoom 100X include zoom optic 10x și zoom digital 10x cu tehnologia AI Super Resolution. Mărirea zoom-ului de peste 10x poate cauza o anumită deteriorare a imaginii.  
APSnapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy
Memorie12GB + 1TB 12GB + 512GB  8 GB+ 256GB
*Capacitatea de stocare disponibilă depinde de software-ul preîncărcat *Opțiunea de memorie poate varia în funcție de țară.  
Baterie5,000mAh 
* Bazat pe durata medie de viață a bateriei în condiții standard de utilizare. Performanță medie așteptată pe baza utilizării standard. Durata reală de viață a bateriei depinde de factori, precum rețea, funcțiile selectate, frecvența apelurilor și vocea, datele și alte modele de utilizare a aplicațiilor.
Încărcare* Wired charging*: încărcare până 65% în aprox. 30 de minute cu adaptor de 45W ** și cablu 5A USB-C*** Fast Wireless Charging 2.0**** Wireless PowerShare*****
* Încărcare prin cablu compatibilă cu QC2.0 și AFC.
**Adaptor de alimentare de 45 W vândut separat. Utilizați numai încărcătoare și cabluri originale Samsung.
*** Rezultatele testelor interne de laborator Samsung, efectuate cu un adaptor de călătorie de 45 W conectat la noua versiune pre-lansată a Galaxy S23 Ultra, în timp ce dispozitivul avea 0% din energie rămasă, cu toate serviciile, funcțiile și ecranul oprite. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori.
**** Încărcare wireless compatibilă cu WPC.
***** Limitat la smartphone-uri Samsung sau alte mărci cu încărcare wireless Qi, cum ar fi Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold 4, Z Flip4, seria S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 seria, Z Fold2, Seria Note20, seria S20, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+ , Note9, Note8, Note FE și Note5. Disponibil numai cu anumite dispozitive portabile Samsung Galaxy, cum ar fi Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch 5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Muguri. Dacă puterea bateriei este mai mică de 30%, este posibil ca Wireless PowerShare să nu funcționeze. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse, alte dispozitive de marcă sau unele dispozitive portabile Samsung. În timpul PowerShare, acesta poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.
OS Android 13 One UI 5.1
Rețea și Conectivitate 
 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
* Necesită o conexiune optimă la rețea 5G, disponibilă în anumite piețe. Consultați-vă operatorul pentru disponibilitate și detalii. Vitezele de descărcare și streaming pot varia în funcție de furnizorul de conținut, de conexiunea la server și de alți factori. **Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață și operator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator. *** Disponibilitatea rețelei Wi-Fi 6E poate varia în funcție de piață, furnizor de rețea și mediu de utilizator. Necesită conexiune optimă. Va necesita un router Wi-Fi 6E.
SecuritateSamsung Knox, Samsung Knox Vault 
Rezistență la apă IP68 
* Evaluare IP68 realizată în urma testelor de laborator: Rezistent la apă în până la 1,5 metri de apă dulce timp de până la 30 de minute și protejat de praf, murdărie și nisip. Clătiți reziduurile/uscăți după umezeală. Nu este recomandat pentru utilizare pe plajă sau piscină. Rezistența la apă și praf a dispozitivului nu este permanentă și se poate diminua în timp.
Galaxy S23 and Galaxy S23+
 Galaxy S23Galaxy S23+
Display6.1-inch FHD+*  Dynamic AMOLED 2X Display  Rată de refresh super fluidă de 120Hz (48~120Hz)  Rată de eșantionare la atingere de 240Hz în modul GameVision booster Confort sporit6.6-inch FHD+* Dynamic AMOLED 2X Display  Rată de refresh super fluidă de 120Hz (48~120Hz)  Rată de eșantionare la atingere de 240Hz în modul GameVision booster Confort sporit
* Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului Galaxy S23 este de 6,1 inci în întregul dreptunghi și de 5,9 inci, ținând cont de colțurile rotunjite, dimensiunea ecranului Galaxy S23+ este de 6,6 inci în întregul dreptunghi și de 6,4 inci, ținând cont de colțurile rotunjite; Suprafața reală vizibilă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.
Dimensiuni & Greutate70.9 x 146.3 x 7.6mm, 168g76.2 x 157.8 x 7.6mm, 196g
Camera 12MP Ultra-Wide Camera  F2.2, FOV 120˚   50 MP Wide Camera  F1.8, FOV 85˚    10MP Telephoto Camera  3x Optical Zoom, F2.4, FOV 36˚    12MP Front Camera  F2.2, FOV 80˚ 
APSnapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy
Memorie8 + 256GB 8 + 128GB8 + 512GB 8 + 256GB
*Capacitatea de stocare disponibilă depinde de software-ul preîncărcat. *Opțiunile de memorie pot varia în funcție de piață.
Baterie3,900mAh 4,700mAh 
*Valoare tipică testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3.785 mAh pentru Galaxy S23 și 4.563 mAh pentru Galaxy S23+. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, modelele de utilizare și alți factori.
ÎncărcareÎncărcare prin cablu*: Până la 50% încărcare în aproximativ 30 de minute cu adaptor de 25 W** și cablu USB-C de 3 A*** Încărcare rapidă fără fir 2.0**** Wireless PowerShare*****  Încărcare prin cablu*: Până la 65% încărcare în aproximativ 30 de minute cu adaptor de 45 W** și cablu USB-C de 5 A*** Încărcare rapidă fără fir 2.0**** Wireless PowerShare*****
* Încărcare prin cablu compatibilă cu QC2.0 și AFC.
** Adaptor de alimentare și cablu de date vândute separat. Pentru Galaxy S23+ se recomandă utilizarea adaptorului de alimentare original Samsung de 45W și a cablului de date și a adaptorului original Samsung de  25W și a cablului de date recomandat pentru Galaxy S23.
*** Rezultatele testelor interne de laborator Samsung, efectuate cu adaptorul de călătorie de 25W conectat la noua versiune pre-lansată a Galaxy S23 și adaptorul de călătorie de 45W conectat la versiunea recent lansată de Galaxy S23+, în timp ce un dispozitiv avea 0% din energie rămasă, cu toate serviciile, funcțiile și ecranul sunt oprite. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori.
**** Încărcare wireless compatibilă cu WPC.
***** Limitat la smartphone-uri Samsung sau alte mărci cu încărcare wireless Qi, cum ar fi Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold 4, Z Flip4, seria S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 seria, Z Fold2, Seria Note20, seria S20, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+ , Note9, Note8, Note FE și Note5. Disponibil numai cu anumite dispozitive portabile Samsung Galaxy, cum ar fi Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch 5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Muguri. Dacă puterea bateriei este mai mică de 30%, este posibil ca Wireless PowerShare să nu funcționeze. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse, alte dispozitive de marcă sau unele dispozitive portabile Samsung. În timpul PowerShare, acesta poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.
OS Android 13 One UI 5.1
Rețea și Conectivitate 
5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
*Serviciile 5G sunt acceptate numai în locațiile compatibile cu rețeaua 5G. Necesită conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator. **Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață și operator. *** Disponibilitatea rețelei Wi-Fi 6E poate varia în funcție de piață, furnizor de rețea și mediu de utilizator. Necesită conexiune optimă. Va necesita un router Wi-Fi 6E.
SecuritareSamsung Knox, Samsung Knox Vault 
Rezistență la apă IP68 
* Evaluare IP68 realizată în urma testelor de laborator: Rezistent la apă în până la 1,5 metri de apă dulce timp de până la 30 de minute și protejat de praf, murdărie și nisip. Clătiți reziduurile/uscăți după umezeală. Nu este recomandat pentru utilizare pe plajă sau piscină. Rezistența la apă și praf a dispozitivului nu este permanentă și se poate diminua în timp.

[1] Platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy este optimizată pentru Samsung și exclusivă la momentul lansării seriei Galaxy S23.

[2] Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.

[3] Tehnologia actualizată a pixelilor Samsung pentru Galaxy S23 Ultra oferă opțiuni de ieșire de 200MP, 50MP și 12MP.

[4] Expert RAW trebuie descărcată separat din Galaxy Store, gratuit, înainte de utilizare. Utilizatorii din seria Galaxy S23 pot descărca Expert RAW în fila „Mai multe” a aplicației Samsung Camera. Aplicația Expert RAW este disponibilă pe seria Galaxy S23 (S23 Ultra, S23+, S23), Z Fold4, Galaxy S22 Series (S22 Ultra/S22+/S22), Z Fold 3, S21 Ultra, S20 Ultra, Z Fold 2 și Note 20 Ultra.

[5] Videoclipurile 8K pot fi redate la rezoluție 8K numai pe dispozitivele care acceptă rezoluția 8K.

[6] Caracteristica va fi disponibilă pe Galaxy Buds2 Pro, împreună cu un smartphone Samsung Galaxy care rulează o interfață One UI 5,0 sau o versiune ulterioară, cu suport LE Audio, inclusiv seria Galaxy S23. Este necesară instalarea celor mai recente versiuni de software pentru smartphone-urileSamsung Galaxy și Galaxy Buds. Pentru a activa caracteristica, accesați aplicația Cameră Samsung > Setări cameră după selectarea modului Video >  Opțiuni video avansate > activați înregistrarea audio 360.

[7] Cel mai rapid Snapdragon din lume stabilit la 1 februarie 2023

[8] Valoare tipică testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.855 mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, modelele de utilizare și alți factori.

[9] Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 este încorporat în ecranul frontal și capacul din spate al seriei Galaxy 23.

[10] Produsele și serviciile certificate UL ECOLOGO® sunt verificate pentru un impact redus asupra mediului pe baza criteriilor de performanță de mediu pe tot parcursul ciclului său de viață, inclusiv reducerea energiei, materialelor, sănătate, mediu, producție și operațiuni. Seria Galaxy S23 a îndeplinit standardul UL 110, care este standardul de mediu UL pentru durabilitatea telefoanelor mobile.

[11] Disponibilitatea și momentul actualizărilor sistemului de operare Android și al actualizărilor de securitate pot varia în funcție de modelul dispozitivului și de piață. Dispozitivele eligibile pentru patru generații de actualizări ale sistemului de operare Android și cinci ani de actualizări de securitate includ în prezent seria Galaxy S23 (S23 Ultra/S23+/S23), seria Galaxy S22 (S22/S22+/S22 Ultra), seria S21 (S21/S21+/S21 Ultra). /S21 FE), seriile Z Fold4, Z Flip4, Z Fold3, Z Flip3 și Tab S8 (Tab S8/Tab S8+/Tab S8 Ultra).

[12] Se aplică termeni și condiții. Acoperirea Samsung Care+, tipul de serviciu și răscumpărarea pot varia în funcție de piață și se pot aplica deductibile (taxa de serviciu). Pentru informații detaliate despre Samsung Care+, vă rugăm să https://www.samsung.com/ro/offer/samsung-care-plus/