Căştile HUAWEI FreeBuds 4i, certificate Smart Green

SGS a acordat certificarea Smart Green Medal pentru căștile HUAWEI FreeBuds 4i. Certificatul indică faptul că HUAWEI FreeBuds 4i a atins nivelul de lider în industrie în ceea ce privește standardele de protecție a mediului, sănătate și siguranță, comentează oficialii companiei. Amintim că în 2020, căștile HUAWEI FreeBuds Pro au primit prima medalie Smart Green din lume emisă de SGS. Cinci dimensiuni au fost luate în calcul în evaluarea căștilor: siguranța materialelor, a ascultării, siguranța la purtare, siguranța împotriva radiațiilor și siguranța bateriei pentru sănătatea consumatorului la utilizarea produsului, dar și un impact redus asupra mediului atunci când produsul este eliminat.

Bateria căștilor TWS HUAWEI FreeBuds 4i permite până la 10 ore de redare continuă sau chiar 22 de ore de autonomie alături de cutia de încărcare. Căştile sunt dotate şi cu tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC).

Pentru HUAWEI FreeBuds 4i, Huawei a optimizat anularea zgomotului în cazul unora dintre cele mai frecvente scenarii de utilizator și locații din viața de zi cu zi, cum ar fi centrele comerciale, autobuzele, gările și birourile. De asemenea, s-au realizat calibrări suplimentare pentru a aborda zgomotele tipice. Pentru a obține anularea activă a zgomotului, HUAWEI FreeBuds 4i folosesc microfoane care detectează zgomotul ambiental și generează o undă sonoră inversă pentru reducerea acestuia. HUAWEI FreeBuds 4i dispun și de modul Awareness, care le oferă utilizatorilor ocazia să audă ceea ce se întâmplă în jur fără să își scoată căștile. Așadar, printr-un simplu gest de apăsare a uneia dintre căști, HUAWEI FreeBuds 4i vor comuta automat între modurile Awareness și Active Noise Cancellation.

În ceea ce privește siguranța la radiații, valoarea SAR a HUAWEI FreeBuds 4i este mai mică de 40% din standardul SAR internațional pentru a proteja sănătatea consumatorilor.

Noile HUAWEI FreeBuds 4i sunt compatibile cu toate sistemele de operare, inclusiv iOS și Android.