Vodafone vinde pentru prima dată, de Black Friday, aspiratoare-robot și trotinete electrice

De Black Friday, Vodafone România are oferte de „5€ Shop”, disponibile atât în magazinele fizice, cât și pe vodafone.ro, până duminică, 14 noiembrie a.c.

Vodafone România lansează electrocasnice și gadgeturi, în premieră, în oferta sa de Black Friday. Cu 5 euro/lună, puteţi achiziționa aspiratoare-robot, purificatoare de aer, dar și trotinete electrice și gadgeturi, la încheierea unui abonament de servicii de telefonie mobilă. Astfel, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential poate fi achiziționat pentru 5 euro/lună împreună cu abonamentul RED 9 redus la 7 euro, încheiat pe o perioadă de 24 luni, la fel și robotul pentru curățarea geamurilor WiFi Tellur, dar și căștile Bluetooth Stereo Samsung Galaxy Buds 2.Trotineta electrică Xiaomi Mi Electric Scooter 1S este disponibilă pentru aceeași rată lunară, la abonamentul RED 15, redus la 13 euro, cu un avans de 49 de euro, la fel și Apple AirPods Pro cu un avans de 49 de euro la abonamentul RED 9, redus la 7 euro, în timp ce purificatorul de aer Xiaomi Mi Air Pro H va putea fi achiziționat, de asemenea, în rate, cu abonamentul RED 12 redus la 10 euro și un avans de 29 de euro.

Dacă vreţi să cumpăraţitelefoane smart, acestea sunt disponibile prin oferta de Black Friday, la toate abonamentele de servicii mobile, reduse și ele cu până la 45%, cu plata în rate lunare începând de la 5 euro. Astfel, pachetul cu smartphone Oppo A53 de 128GB, Dual SIM, 4G este disponibil pentru 5 euro/lună la achiziția abonamentului RED 9 redus la 5 euro, la fel și Huawei P40 Lite, 128GB, 4G și Samsung Galaxy A12 (2021), 64GB, Dual SIM, 4G.

Pachetele de televiziune și Internet vin cu gadgeturi incluse, de Black Friday, constând în televizoare, aspiratoare-robot, sisteme Wi-Fi Mesh, camere de supraveghere IP și căști wireless. Astfel, la achiziția pachetului cu 197 canale TV, Internet 500 și extraopțiunea MaxPak, primiţi pentru 20 de euro/lună și un Smart TV Allview Full HD. De asemenea, la pachetul cu 197 canale TV + NET 500 la doar 15 euro/lună puteţi opta pentru un sistem TP-Link Wi-Fi Mesh 3 pack sau pentru un Aspirator Robot Xiaomi MI Vacuum-Mop Essential. Pachetul de televiziune și Net 500 este disponibil în oferta de Black Friday a Vodafone la un cost lunar de 5 euro timp de șase luni.

Există şi oferte exclusive pe vodafone.rola abonamentele de servicii mobile, dar și la abonamentele achitate în avans. Pentru clienții prepay noi, cartela de 10 euro este disponibilă în prima lună la 5 euro.