Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

HMD Global aduce Nokia 7.2 în România

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță disponibilitatea modelului Nokia 7.2 în România, la prețul recomandat de 1.499 RON. Nokia 7.2 dispune de o cameră triplă de 48MP cu tehnologie Quad Pixel și optică ZEISS. De asemenea, Nokia 7.2 beneficiază în premieră de varii moduri bokeh ZEISS, prezente exclusiv pentru smartphone-urile Nokia, care recreează metoda prin care legendarele lentile ZEISS produc impact vizual ridicat și blur-ul specific.

Astfel, cu ajutorul funcțiilor speciale AI, precum night mode, fanii Nokia pot deveni acum și mai creativi. Având la bază punctele forte ale predecesorului său, Nokia 7.2 îmbină tehnologia PureDisplay și HDR mereu activ, cu un design nordic atemporal, pentru a redefini așteptările utilizatorilor segmentului din care face parte.

Utilizatorii noului Nokia 7.2 vor beneficia de:

O cameră triplă performantă, cu un senzor sensibil, de 48MP, optică ZEISS și experiențe avansate AI, precum modurile portret și night mode/nocturn.

Ecran 6.3″ FHD+ cu tehnologie PureDisplay, raport de aspect 19.5:9. Luminozitatea ridicată (500nits), rata de contrast dinamic de trei ori mai mare (până la 1:4500) și reproducerea mai largă a culorilor (spectru de culori NTSC 96%) asigură o experiență de vizualizare de înaltă calitate, asociată în mod normal terminalelor din segmente superioare. Prin îmbunătățirea contrastului, detaliile sunt accentuate în situațiile de luminozitate scăzută și păstrate la luminozitate ridicată. Astfel, conținutul este ușor de vizualizat chiar și când există o trecere dintr-un spațiu întunecat către unul luminat.

Platformă mobilă Octa-core Qualcomm Snapdragon 660 (până la 2.2 GHz) optimizată pentru performanță, cu CPU Kryo high-performance.

Până la 6GB RAM și 128 GB spațiu de stocare (până la 512 GB).

Bateria de 3500mAh asigură o autonomie de până la două zile.

Sticlă Corning Gorilla Glass ușor curbată, pe ambele părți, încadrată de o ramă produsă cu mare precizie

Spate de sticlă, satinat, cu model refractant specific.

Buton special Google Assistant.

Lumină de notificare amplasată pe butonul de power și always-on display, cu sugestii AI ale Google Assistant.

Android 9 Pie pur, pregătit pentru Android 10.

2 ani de actualizări Android și 3 ani de actualizări de securitate, pentru o experiență care se îmbunătățește constant.

Culori: Charcoal și Cyan Green.

Mai creativ, cu optica ZEISS și AI

Nokia 7.2 introduce trei noi moduri ZEISS Bokeh, disponibile doar pentru smartphone-urile Nokia. Modul portret îmbină experiențe puternice de imagine care recreează modul în care legendarele lentile ZEISS produc impact vizual înalt și blur-ul specific, prin modurile ZEISS Modern, ZEISS Swirl și ZEISS Smooth. Funcția Beautify corectează tonurile pielii, pentru portrete ce pot fi distribuite instant pe social media. Modul nocturn, AI, permite utilizatorilor să surprindă momentele perfecte chiar și cu luminozitate scăzută.

Fie că este vorba despre o fotografie de grup sau de un peisaj imersiv, Nokia 7.2 dispune de o cameră ultrawide, cu un câmp de vizibilitate de 118 grade și optică ZEISS. Astfel, utilizatorii pot cuprinde mai multe elemente într-o singură fotografie. Mai mult, datorită camerei frontale cu AI de 20 MP și optică ZEISS, selfie-urile ating un nou nivel.

PureDisplay impresionant și HDR always-on

Prin tehnologia inovatoare PureDisplay, Nokia 7.2 oferă o experiență de vizualizare imersivă. Cu un procesor vizual dedicat, Pixelworks, Nokia 7.2 transformă conținutul video la calitate HDR în timp real, cu până la un miliard de tonuri de culori, contrast ridicat și o gamă dinamică extinsă. Astfel, utilizatorii se pot bucura de mai mult contrast și culori mai vii atunci când urmăresc seriale pe platformele preferate de streaming.

Design nordic atemporal și excelență tehnologică

Conceput dintr-un compozit de polymer de două ori mai puternic decât polycarbonatul și mai ușor decât aluminiul, Nokia 7.2 este un smartphone ușor, foarte puternic și robust. Modelul dispune de un design ușor curbat și Corning Gorilla Glass pe ambele fețe. Și, cu rama care încadrează cu precizie fețele, Nokia 7.2 are un finisaj solid, uniform, specific design-ului nordic.

Spatele satinat de sticlă al Nokia 7.2 reflectă tradiția finlandeză de fabricare a sticlei, rezultând într-un finisaj premium. Cu un strat protector multilayer metalizat, rezultatul constă în culori vii, finisaj uniform și durabilitate. De asemenea, Nokia 7.2 dispune de o autonomie a bateriei de până la două zile.

O experiență care se îmbunătățește constant, Nokia 7.2 este pregătit pentru Android Q, prin Android One

Fiind parte a familiei Android One, Nokia 7.2 este pregătit pentru Android Q și va primi actualizări lunare garantate de securitate timp de trei ani și actualizări ale sistemului de operare timp de doi ani. Astfel, Nokia 7.2 se va îmbunătăți odată cu trecerea timpului. Datorită Android 9 Pie, utilizatorii se vor putea bucura de cele mai recente funcții, precum Adaptive Battery, App Actions și multe altele.

Mai mult, Nokia 7.2 dispune de un buton special Google Assistant , ce poate fi apăsat pentru a accesa rapid această funcție. Utilizatorii vor putea beneficia și de noul Ambient Mode al Google Assistant, ce activează funcția de display always-on, în momentul în care telefonul este la încărcat.

De asemenea, utilizatorii Nokia 7.2 vor putea beneficia, gratuit, timp de trei luni, de abonamentul Google One . Prin Google One, aceștia vor putea stoca, automat, în cloud, pozele, videoclipurile, mesajele și multe alte documente. Cu Nokia 7.2, utilizatorii vor primi 100GB de spațiu de stocare în Google Drive, Gmail și Google Photos și acces către Google experience – totul într-un abonament ce poate fi folosit în comun.

Disponibilitate

Nokia 7.2 este disponibil în România începând cu luna octombrie, în culorile Charcoal Black și Cyan Green, cu varianta de memorie 6GB/128GB, la prețul recomandat de 1.499 RON.