Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Summer Well 2022 – cap de afiș Arctic Monkeys, dar și … tehnologia

Peste 30 de artiști vor urca pe 4 scene amplasate pe Domeniul Știrbey, în cadrul festivalului Summer Well, ajuns la a 11-a ediție, unde timp de 3 zile (12 – 14 august) veți fi purtați de tehnologie spre noi lumi digitale, după cum anunță partenerii de la Orange România.

Headlinerii festivalului sunt britanicii de la Arctic Monkeys, una dintre cele mai iubite trupe indie, precum și una dintre cele mai așteptate trupe în România. Aceștia vor urca pe scena Summer Well alături de alte nume cunoscute, precum Jungle, Nothing but Thieves, Future Islands și mulți alții.

La cortul Orange de la Summer Well vă puteți fotografia în zonele instagramabile sau puteți urmări proiecții de filme la Orange Pop-up Cinema. Bineînțeles, aveți la dispoziție și free Wi-Fi, pentru a transmite cele mai frumoase momente de festival.

Cei mici vor putea sta în zona Sleep Well Baby din standul Orange, unde vor fi disponibile gratuit căști care reduc din poluarea sonoră, în care se va difuza muzică pentru copii pe toata durata festivalului. Vineri seara, în căștile copiilor se va difuza concertul celor de la Future Islands într-o variantă special reinterpretată pentru ei.

Accesul în festival se va face din str. Oltului, în intervalele orare: 14:00-22:00 (vineri) și 12:00-22:00 (sâmbătă și duminică). Porțile festivalului se vor închide în fiecare seară la ora 04:00.

Programul pentru acreditări va fi în fiecare zi între 08:00 – 20:00. După ora 20:00, nu se mai pot face acreditări (presă, parteneri, guestlist).

Aplicația Summer Well disponibilă atât pe App Store,  cât și Google Play, conține toate informațiile necesare pe parcursul festivalului: program pe zile, harta, listă food & drinks, opțiuni de entertainment și chiar biletele de acces achiziționate de pe summerwell.ro.

La Domeniul Știrbey puteți ajunge cu autobusul, trenul, bicicleta sau mașina.

  1. Autobuz

Biletele se pot achiziționa direct de pe summerwell.ro și de la intrarea în autobuz, costul unei călătorii fiind de 20 lei, adică 40 lei o călătorie dus-întors. Plecarea se va realiza din București, stația Clăbucet (zona Piața Chibrit). Primul transport către Domeniul Știrbey va pleca la orele: 13:30 (vineri) și 12:00 (sâmbătă și duminică).

Autobuzele vor circula la intervale cuprinse între 10 și 20 de minute, asigurând un flux continuu.

Pentru echipele de vânzări bilete, programul va fi următorul:

Vineri

Începere program – 12:30 – plecarea primului autobuz de la Piața Chibrit – ora 13:30.

Încheiere program – 05:00 – plecarea ultimului autobuz de la Buftea – 05:00.

Sâmbătă

Începere program – 11:30 – plecarea primului autobuz de la Piața Chibrit – ora 12:00

Încheiere program – 05:00 – plecarea ultimului autobuz de la Buftea – 05:00

Duminică

Începere program – 11:30 – plecarea primului autobuz de la Piața Chibrit – ora 12:00

Încheiere program – 05:00 – plecarea ultimului autobuz de la Buftea – 05:00

Punctele de îmbarcare/vânzare bilete sunt:

București, Stația Clăbucet (intersecția blvd. Ion Mihalache cu Calea Griviței)

Buftea – lângă stația de îmbarcare din proximitatea festivalului, amenajată special pentru a fi ușor vizibilă participanților.

  • Tren

Puteți pleca din Gara de Nord, cu bilet pe ruta București – Buftea. La gara din Buftea puteți merge cu trotinete Splash sau 20 de minute pe jos.

Nu există trenuri de întoarcere din Buftea către București după terminarea concertelor.

Pentru bilete și programul călătoriilor, vizitează site-ul mersultrenurilor.infofer.ro

  • Bicicletă

Se asigură o parcare dedicată la intrarea în festival pentru cei care vin cu bicicletele.

  • Mașina personală

Nu există parcare dedicată pentru public și vă recomandăm să lăsați mașinile acasă pentru a evita aglomerația. Verificați rutele alternative: Chitila – Buftea, Corbeanca – Buftea.

Puncte de prim ajutor

Acestea vor fi disponibile în diferite puncte ale festivalului, fiind marcate pe harta ce se regăsește în aplicația mobilă Summer Well. Mai mult, deși e o perioadă în care ne bucurăm de contextele sociale, încurajăm participanții să aibă la îndemână dezinfectant și măști asortate cu ținutele de festival.

– IMPORTANT! Participanții minori trebuie să poarte asupra lor o copie a certificatului de naștere sau orice alt act de identitate. Minorii peste 12 ani trebuie să aibă și declarația de angajament semnată și completată de părintele sau tutorele legal al minorului.

– Anul acesta s-a renunțat la opțiunea de camping.

– Brățările de festival nu pot fi date jos pe tot parcursul evenimentului, în momentul în care acest lucru se întâmplă, accesul la festival este restricționat.

– Must-haves: act de identitate, declarație de angajament (pentru minorii peste 12 ani), bilet valabil.

– Toți participanții sunt supuși unei percheziții la intrare, fără excepții permise. Refuzul controlului corporal atrage interzicerea accesului la festival pentru participant.

– Nu în ultimul rând, te invităm să consulți lista obiectelor care nu pot fi aduse în cadrul festivalului. Credem cu tărie că Summer Well este un eveniment care încurajează distracția în mod responsabil, astfel consumul substanțelor psihotrope / stupefiante (droguri) este complet interzisă.

Pentru a consulta regulamentul în detaliu, inclusiv listele cu obiecte care pot / nu pot fi aduse în cadrul festivalului, accesaţi link-ul de aici.