Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Telekom Romania Mobile lansează noua generație de smartphone-uri 5G – T Phone 2 și T Phone 2 Pro

Noile telefoane T Phone 2 reprezintă a doua generație de modele dezvoltate în parteneriat cu Google.

Rezultatele obținute în Eco Rating sunt următoarele: un scor de 88/100 pentru T Phone 2 și de 84/100 pentru T Phone 2 Pro.

În plus, ambele modele sunt marcate cu eticheta „Green Magenta” a Deutsche Telekom, este acordată produselor care au un impact pozitiv asupra protecției mediului și a folosirii responsabile a resurselor.

Scorul ridicat în Eco Rating și eticheta Green Magenta reflectă reducerea semnificativă în emisiile de CO2, prin managementul inteligent al resurselor. Telefoanele se caracterizează printr-un grad peste medie de reciclare și sunt ambalate în materiale sustenabile, fără plastic, de dimensiuni minime. Utilizarea optimizată a semiconductorilor reduce emisiile de gaze cu efect de seră în timpul procesului de producție, se precizează într-un comunicat de presă al operatorului.

Noile T Phone primesc actualizări de software și securitate timp de 5 ani – lunar în primii 3 ani și trimestrial în anii 4 și 5.

 Ambele modele vor beneficia de două actualizări ale sistemului de operare.

Noile modele T Phone vin cu procesor Snapdragon® 6 Gen 1. Chipset-ul asigură o experiență de calitate în utilizare, fie că este vorba de apeluri video, streaming sau gaming.

T Phone 2 are ecran (FHD+ 120 Hz, de 6.6 inch), iar T Phone 2 Pro (FHD+ AMOLED 120 Hz, de 6.8 inch), cu memorie RAM de 6 GB (T Phone 2) sau de 8 GB (T Phone 2 Pro).

T Phone 2 are cameră triplă de 50 megapixeli și cea frontală de 8 megapixeli, iar T Phone 2 Pro are cameră quad de 50 megapixeli și cea frontală de 16 megapixeli. Camera de înaltă rezoluție a T Phone 2 Pro include stabilizarea optică a imaginii, ajutând la obținerea de fotografii clare, chiar și în miscare.

T Phone 2 oferă o capacitate de stocare de 128 GB, iar T Phone 2 Pro, de 256 GB.

T Phone 2 este disponibil în culoarea Arctic Gray, iar T Phone 2 Pro, în Azurite Blue.

Începand cu 23 mai 2024, noile telefoane T Phone 2 vor fi disponibile pe canalele de vânzări ale companiei, inclusiv pe site-ul oficial www.telekom.ro, în limita stocului disponibil, cu următoarele pachete:

  • T Phone 2 este inclus la achiziție cu abonamentul Nelimitat 15, pentru contractele încheiate pe 24 de luni.
  • T Phone 2 Pro este inclus în abonamentul Nelimitat 19, pentru contractele încheiate pe 24 de luni.

La achiziția acestora exclusiv online, clienții primesc cadou o pereche de căști wireless T-Buds și, în limita stocului disponibil, un pluș magenta.

Oferta este valabilă între 23 mai și 18 iunie 2024.