Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Bilanț de sustenabilitate setate pentru divizia Mobile eXperience a Samsung

Dezvoltarea de materiale noi, reciclate se află în centrul atenției în cadrul inițiativei Galaxy pentru Planetă. Cu cât Samsung reciclează mai mult, cu atât conservă mai multe resurse.

Samsung a proiectat noile serii Galaxy Z și Galaxy Buds2 Pro utilizând plase de pescuit folosite și abandonate care altfel ar fi rămas în ocean. 

Samsung a folosit astfel de plase pentru prima dată pentru seria Galaxy S22 lansată în februarie 2022. Astăzi există unsprezece dispozitive Galaxy, inclusiv seria Galaxy Tab S8, care au în componența materialelor plase de pescuit reutilizate. Prin transformarea plaselor de pescuit abandonate într-un material de înaltă performanță pentru tehnologia Galaxy, Samsung contribuie la minimizarea efectelor poluării cu plastic – 640.000 de tone de plase de pescuit sunt abandonate și poluează oceanele lumii în fiecare an. [1]

Samsung a încorporat materiale ecologice, inclusiv plase de pescuit reutilizate, materiale post-consum (PCM) sau rășină bio în 90% din dispozitivele Galaxy lansate în ultimul an. [2] În cazul Galaxy Buds2 Pro, mai mult de 90% din produs este fabricat din materiale reciclate. [3]

De asemenea, Samsung și-a propus să elimine toate materialele plastice de unică folosință din ambalajele produselor mobile până în 2025.

Începând cu seria Galaxy S22, Samsung folosește acum hârtie 100% reciclată pentru ambalarea produselor emblematice. Astfel, Samsung va putea, cu seria Galaxy S22 și noua serie Galaxy Z din acest an, să salveze echivalentul a aproape 51.000 de copaci.[4]

Samsung a redus, de asemenea, volumul ambalajului pentru Galaxy Z Flip4 cu 52,8%, iar pentru Galaxy Z Fold4 cu 58,2%, comparativ cu prima generație de pliabile Galaxy. Prin reducerea volumului fiecărui pachet de dispozitive, Samsung își reduce în cele din urmă amprenta de mediu generată din transportul terestru, naval și aerian al acestor unități. Compania estimează că această reducere a volumului ambalajelor este echivalentă cu o reducere de aproximativ 10.000 de tone până la sfârșitul anului 2022[5] a emisiilor de carbon generate din transport.

Mai mult ca niciodată, reducerea deșeurilor electronice este esențială pentru promovarea unei economii circulare care să păstreze și să reutilizeze resursele finite ale planetei. Potrivit Forumului Economic Mondial, în 2021 au fost generate 57 de milioane de tone de deșeuri electronice și se preconizează că vor crește cu 2 milioane de tone pe an. [6]

Pentru a adresa această problemă, Samsung a extins programul Galaxy Upcycling[7], care oferă o nouă viață smartphone-urilor Galaxy mai vechi. Prin intermediul Galaxy Upcycling at Home, Samsung actualizează simplu software-ul smartphone-urilor și le transformă în dispozitive inteligente pentru acasă, utile pentru sarcinile de zi cu zi cum ar fi îngrijirea copiilor și a animalelor de companie.

Compania transformă dispozitive Galaxy și în echipamente de diagnostic medical numite EYELIKE™ fundus cameras care oferă servicii necesare de îngrijire a ochilor în comunitățile defavorizate. Prin acest program, sute de dispozitive Galaxy au primit un nou scop și oferă astfel îngrijire de bază pentru ochi pentru peste 13.000 de pacienți din Vietnam, Maroc, India și Papua Noua Guinee.


[1] FAO și UNEP

[2] După numărul de modele. Aceasta include smartphone-uri Galaxy, tablete, laptop-uri și wearables Samsung lansat la nivel global din septembrie 2021 până în august 2022. Există 37 de modele lansate la nivel global în această perioadă și 34 de modele includ cel puțin o componentă care este fabricată din materiale reciclate sau rășină bio.

[3] Mai mult de 90% din toate componentele din plastic ale Galaxy Buds2 Pro, în greutate, sunt fabricate din materiale reciclate. În total, în Galaxy Buds2 Pro sunt utilizate 29 grame de materiale plastice și includ peste 27 grame de materiale reciclate. Fiecare dintre aceste componente conține cel puțin 20% din plasele de pescuit aruncate în ocean sau din materialele post-consum. Plasele de pescuit reciclate sunt utilizate în trei componente interne ale carcasei cadrului în partea frontală a suportului deco, suportul bateriei și suportul PCB. Materialele reciclate după consum sunt utilizate în opt componente exterioare. Patru componente în ambele elemente auriculare, față stânga/dreapta, spate stânga/dreapta. Și patru componente în carcasa cadrului, în partea frontală deco, în partea superioară a carcasei, în interiorul carcasei și în partea inferioară a carcasei.

[4] Un pin de 30 de ani poate produce 59 kg de hârtie.

[5] Aceasta se calculează pe baza standardului ISO 14040:2006 și 14044:2006, utilizând baza de date Ecoinvent 3.8 pentru transportul modelelor SM- F700F, SM- F721B, SM- F900F și SM- F936B din Coreea în Europa.

[6] Forumul Economic mondial, „Deșeurile electronice din acest an vor depăși Marele Zid Chinezesc”, 18 octombrie 2021. https://www.weforum.org/agenda/2021/10/2021-years-e-waste-outweigh-great-wall-of-china/

[7] Galaxy Upcycling at Home este disponibil în SUA, Marea Britanie și Coreea în prezent, iar disponibilitatea poate varia în funcție de transportator. Această caracteristică este disponibilă pe toate Galaxy S, Note și seria Z lansate din 2018 (Galaxy S9, Galaxy Note9 sau mai târziu), care rulează Android 9 și mai sus. În viitor vor fi acceptate mai multe dispozitive.