Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Peste 900.000 de milioane de participanți online la Oracle OpenWorld 2019

Oracle îşi invită clienții și partenerii la Oracle OpenWorld 2019, în San Francisco. Evenimentul anual are loc în perioada 16-19 Septembrie la Moscone Center, unde sunt așteptați peste 100.000 participanți la conferințe și peste 900.000 de milioane de participanți online de pe diverse canale.

Oracle OpenWorld 2019 are peste 2200 de sesiuni, 219 demonstrații de produse și servicii și 196 de expozanți, parteneri și clienți care își prezintă soluțiile și inovațiile.

Oracle oferă o infrastructură cloud și o bază de date autonomă întotdeauna gratuită (Always Free)

Noile servicii Always free permit dezvoltatorilor și studenților să învețe, să construiască și să aibă o experiență practică cu Oracle Cloud pentru un timp nelimitat.

Oracle a anunțat astăzi programul Oracle Cloud Free Tier, care include noile servicii întotdeauna gratuite pentru ca oricine să încerce prima bază de date din lume care se conduce singură și Oracle Cloud Infrastructure pentru o perioadă nelimitată. Acum, organizațiile mari și mici, dezvoltatorii, studenții și profesorii pot construi, învăța și explora întreaga funcționalitate a Oracle Autonomous Database și Oracle Cloud Infrastructure.

În timp ce alți furnizori de cloud cu hiperspațiu oferă o perioadă gratuită de probă de 12 luni a bazei de date relaționale și ulterior încep tarifarea sa, Autonomous Database Always Free de la Oracle rămâne gratuită pe toată durata utilizării acesteia. Utilizatorii pot face actualizări cu ușurință pentru a obține mai multe variante, variante mai mari, și servicii suplimentare. Serviciile Always Free sunt disponibile în toate regiunile lumii și sunt destinate oricui.

Programul Free Tier de la Oracle are două componente:

• Serviciile Always Free, care oferă acces la serviciile Oracle Cloud pentru o durată nelimitată;

• Free Trial, care oferă 300 $ în credite pentru 30 zile pentru a încerca serviciile suplimentare și forme mai ample;

Oracle extinde capabilitățile autonome ale sistemului de operare Linux

Oracle a marcat astăzi o etapă majoră a strategiei autonome a companiei cu disponibilitatea unui Oracle Autonomous Linux. Oracle Autonomous Linux, împreună cu noul Serviciu de Management OS de la Oracle, este primul și singurul mediu de operare autonom, care elimină complexitatea și eroarea umană, oferind clienților economii de costuri fără precedent, securitate și disponibilitate.

Menținerea sistemelor conectate și securizate este una din cele mai mari provocări actuale întâmpinate de domeniu în prezent. Sarcinile pot fi anoste și predispuse la erori, și extrem de dificil de gestionat în mediile cloud de mare amploare. Cu Oracle Autonomous Linux, clienții se pot baza pe capabilitățile autonome pentru a se asigura că sistemele lor sunt sigure și foarte disponibile și pentru a contribui la prevenirea atacurilor cibernetice.