Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Universal Robots a lansat cobotul UR16e cu sarcină utilă mare pentru automatizarea colaborativă

Universal Robots (UR) anunță disponibilitatea imediată a cobotului UR16e care are capacitatea de a manipula o sarcină utilă impresionantă de 16 kg. „În climatul economic incert din prezent producătorii trebuie să caute soluții flexibile pentru a rămâne competitivi”, precizează Jürgen von Hollen, președintele Universal Robots. „Robotul colaborativ UR16e este soluția care îndeplinește nevoia de a aborda sarcini grele într-un mod fiabil și eficient. Această lansare extinde în mod semnificativ versatilitatea portofoliului nostru de produse și le oferă producătorilor și mai multe modalități pentru a îmbunătăți performanța, depăși provocările în ceea ce privește forța de muncă, și crește afacerea.”

UR16e combină sarcina utilă ridicată cu o rază de acțiune de 900 mm și repetabilitatea poziției de +/- 0,05 mm fiind ideal pentru automatizarea sarcinilor, cum ar fi manipularea materialelor și pieselor grele și operarea mașinilor-unelte.

Dezvoltat pe platforma inovativă UR e-series, UR16e oferă beneficii majore, capabilități și valoare producătorilor, inclusiv:

Implementare rapidă și simplă cu programare ușoară și amprentă mică la sol
UR16e accelerează automatizarea ușor și rapid. Programarea și integrarea sunt simple – indiferent de experiența sau de cunoștințele utilizatorului. Asemenea tuturor coboților UR, UR16e poate fi despachetat, montat și programat pentru a efectua o sarcină în mai puțin de o oră. Cu o amprentă mică la sol și o rază de acțiune de 900 mm, UR16e poate fi integrat cu ușurință în orice mediu de producție fără întrerupere.

Abordează provocările ergonomice în timp ce reduce costurile
Cu o sarcină utilă de 16 kg, UR16e elimină provocările ergonomice și pe cele legate de productivitate asociate cu ridicarea și mutarea pieselor și produselor grele, scade costurile și reduce timpii de oprire.

Ideal pentru manipularea materialelor grele și operarea mașinilor-unelte
Rezistent și fiabil, UR16e este ideal pentru automatizarea sarcinilor utile mari și operarea mașinilor-unelte CNC (cu comandă numerică), inclusiv manipularea multiplă, fără a compromite precizia.

La Universal Robots continuăm să depășim limitele în ce privește posibilitățile automatizării colaborative”, a continuat Von Hollen. „Astăzi, facem mai ușoară ca oricând pentru producători valorificarea puterii automatizării prin aducerea pe piață a unui cobot construit să facă mai mult, deoarece are o sarcină utilă mai mare decât ceilalți coboți pe care îi producem.”

La fel ca ceilalți coboți e-Series produși de UR; UR3e, UR5e și UR10e, UR16e include senzor de forță încorporat, 17 funcții de siguranță configurabile, inclusiv timp de oprire și distanță de oprire personalizabile și un flux de programare intuitiv. UR16e îndeplinește cele mai exigente reglementări de conformitate și standarde de siguranță pentru colaborarea neobstrucționată dintre om și robot, inclusiv EN ISO 13849-1, PLd, Categoria 3, și EN ISO 10218-1.

Construit să facă mai mult

UR a schimbat paradigma automatizării în procesele de fabricație. În timp ce portofoliul său de coboți a ajutat producătorii să concureze, să câștige și să crească timp de o decadă, cea mai nouă soluție este construită să facă chiar mai mult. Spre deosebire de soluțiile tradiționale de automatizare care sunt costisitoare, complexe și periculoase, UR le oferă producătorilor de orice dimensiune ceea ce au nevoie pentru a accelera automatizarea cu coboți ușor de implementat, cu programare intuitivă și zero perturbări la liniile de producție sau la fluxurile de lucru.

Astăzi, UR are peste 37.000 de coboți care lucrează în întreaga lume. Aceștia îndeplinesc sarcini monotone și esențiale în câteva mii de medii de producție, inclusiv asamblare, preluare și amplasare, lustruire, paletizare, operarea mașinilor unelte și înșurubare. Cu UR+, un ecosistem deschis de produse certificate, și UR Academy, instruire gratuită online privind utilizarea roboților colaborativi, implementarea celor mai bune soluții de coboți pentru cerințele unice ale oricărei operațiuni de fabricație este eficientă și rentabilă, cu rambursare rapidă, cost total scăzut de proprietate și rentabilitate mare a investițiilor.

Forța și caracteristicile avansate ale lui UR16e vor fi prezentate în premieră la Târgul Internațional al Industriilor din China, care are loc în perioada 17-21 septembrie 2019 la Shanghai, urmat de Pack Expo, între 23 și 25 septembrie 2019, în Las Vegas.