Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Nokia 2.3, cu funcții AI, la 579 RON

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță disponibilitatea Nokia 2.3 în România, în culorile Cyan Green, Sand și Charcoal, cu varianta de memorie de 2/32GB la prețul recomandat de 579 RON. Echipat cu o cameră duală cu diverse funcții AI, , Nokia 2.3 dispune de un ecran 6.2” HD+ și o autonomie a bateriei de până la două zile. Mai mult, telefonul este pregătit pentru Android10 și va primi actualizări de securitate lunare, garantate timp de trei ani, și update-uri ale sistemului de operare timp de doi ani.

Nokia 2.3 dispune de o cameră duală și de noua funcție „Recommended Shot”. Fie că este vorba despre un backflip surprins în aer, un portret de familie în care toată lumea zâmbește sau un gol înscris în timpul meciului, „Recommended Shot” captează fotografii atât înainte, cât și după apăsarea butonului declanșator și sugerează cea mai bună fotografie din această serie.

Cu ajutorul butonului special Google Assistant, utilizatorii pot economisi timp folosind comenzi vocale pentru a vizualiza următoarele programări din calendar, pentru a afla mai multe informații din trafic și multe altele. De asemenea, Nokia 2.3 dispune de recunoaștere facială biometrică, ce permite deblocarea telefonului dintr-o privire. 

Nokia 2.3 dispune de funcția „Portrait Mode”, evidențiind trăsăturile persoanelor din prim plan și estompând planul secund. După realizarea fotografiilor, utilizatorii pot folosi Google Photos pentru a ajusta nivelul de estompare. Cu o cameră duală de 13MP/2MP, utilizatorii pot realiza portrete unice, folosind funcția bokeh, fundaluri cu efecte blur precum Classic, Butterfly, Heart, Star, dar și fotografii captivante, ajustând focusul în momentul editării. 

Terminalul îmbină fuziunea avansată a fotografiilor și expuneri multiple (realizarea mai multor fotografii cu opțiuni variate de luminozitate și îmbinarea acestora), astfel încât utilizatorii să poată realiza fotografii detaliate, chiar și în condiții cu luminozitate redusă.

Datorită tehnologiei Adaptive Battery cu suport AI, autonomia bateriei noului Nokia 2.3 durează până la două zile. Terminalul învață preferințele utilizatorului în materie de aplicații și astfel poate fi folosit pentru mai mult timp pentru vizionarea filmelor și serialelor preferate, direct pe ecranul de 6.2” HD+.

Inspirat din cultura nordică, Nokia 2.3 are un design atemporal, fiind nu doar estetic, ci și rezistent. Datorită unui strat 3D nano-texturat, telefonul nu alunecă din mână, iar detaliile finisajelor lasă o impresie de durată. Datorită ingineriei structurale avansate utilizate în design-ul acestui terminal, camera duală și flash-ul au fost integrate perfect pe spatele telefonului, fără nicio denivelare. Structura din metal turnat oferă telefonului mai multă rigiditate, protejând totodată componentele din interior.