Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport

Vodafone România este, din 2020, sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis – Grand Slam și circuitul ATP – difuzate de canalele Eurosport. Astfel, începând cu Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie 2020), clienții Vodafone și UPC vor putea viziona toate meciurile de tenis din competițiile menționate anterior pe canalele Eurosport 1 și 2, disponibile în grilele Vodafone TV și UPC.

În plus, din 15 ianuarie, toate canalele din portofoliul Discovery disponibile în rețeaua UPC (Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery) vor fi incluse și în grila Vodafone TV.

Fie că este vorba despre meciurile de feminin sau de masculin, clienții Vodafone pot vedea oriunde, pe telefon sau tabletă, prin intermediul Vodafone TV, partidele de tenis de la Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon, US Open și din Circuitul ATP, pe Eurosport. De asemenea, iubitorii sportului vor putea urmări împreună acasă cele mai importante competiții sportive din lume, de la fotbalul din Premier League și FA Cup, la schi, handbal și snooker prin intermediul pachetelor de televiziune UPC.

În plus, din 17 ianuarie, în grila digitală UPC se va lansa, în premieră în România, canalul Eurosport 4K, care oferă utilizatorilor o experiență superioară de vizionare, datorită rezoluției Ultra HD. Pentru început, noul canal Eurosport va fi disponibil abonaților din București, urmând ca acesta să fie inclus treptat în grilele digitale ale abonaților UPC din toată țara.