Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Irina Socol @ Aniversarea 25 de ani de comunicații electronice în România: O carieră cu 3500 de proiecte desfășurate în 27 de țări

Alexandru COȘBUC – Vicepreședinte Vânzări – SIMAVI @ ZIUA INTERNAŢIONALĂ A TELECOMUNICAŢIILOR ŞI A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE, powered by ITU – ANIVERSARE 25 ANI DE COMUNICAȚII ELECTRONICE ÎN ROMÂNIA, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL împreună cu REVISTA COMUNICATII MOBILE şi TELECOMTV.RO pe 17 mai 2022 (format hibrid – Aula Candelabrelor CCIR & online).

Lucrez de aproape 20 de ani în echipa Siveco și pot spune că am fost inspirat permanent de Irina Socol, prin viziunea și capacitatea ei infinită de muncă. Sunt onorat să primesc acest premiu acordat doamnei Irina Socol, care vă transmite deosebite mulțumiri și salutări cordiale.

Irina Socol este un contributor important și prolific în industria IT europeană. A înființat Siveco în anul 1992, compania urmând a împlini 30 de ani în luna iunie 2022. 

CONFERINȚA LIVE
Intervenția dlui. Alexandru COȘBUC (min 04.01.00)

În 1994, compania dezvolta primele module ale sistemului ERP Siveco Applications, care a devenit în scurt timp un produs de top în vânzările de licențe și servicii, concurând cu SAP și Oracle în piața românească.

Siveco a fost de la început un pionier și voi enumera câteva borne în evoluția companiei.

Din 2009, Siveco România lucrează direct cu Comisia Europeană, ulterior a fost înființată o filială la Bruxelles. Compania a realizat informatizarea sistemului vamal al României și a lansat în 2000 prima platformă de e-learning și primele lecții digitale. 

Un an mai târziu a fost realizată prima admitere la licee, urmată de informatizarea CNAS, care a condus la transparentizarea sistemului medical.

În 2004, compania a câștigat licitația pentru biroul de credit, care încă funcționează.

Siveco a informatizat și APIA, lucru care se întâmpla în anul 2006. Sistemul gestionează subvențiile fermierilor români primite de la Comisia Europeană.

A urmat extinderea internațională, în zona țărilor din Golf și Asia. Spre exemplu, livrările Siveco România aveau la un moment o pondere de 80% în schimburile României cu Kazahstan, compania fiind premiată în acest sens.

Cariera Irinei Socol însumează circa 3.500 de proiecte ample, desfășurate în 27 de state, și peste 200 de premii importante, printre care aș menționa World Summit Awards primit în 2003, în urma unei competiții între companii din 168 de țări, sub înaltul patronaj al ITU și UNESCO.

Dnei. Irina SOCOL i s-a decernat Premiul de Excelenţă pentru merite deosebite în dezvoltarea industriei ICT din România, cu ocazia aniversării a 25 de ani de comunicaţii electronice în românia, de Ziua Internaţională a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale – 17 mai 2022, în urma votului digital a peste 1500 de profesionişti, executivi şi lideri din industriile ICT şi cele convergente, în intervalul 15 aprilie – 15 mai 2022.

Premiul a fost ridicat de către dl. Alexandru Coșbuc