Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Dragoș Rebegea, Ericsson @ Aniversarea a 25 de ani de comunicații electronice în România: Ericsson este singura companie de comunicații care a implementat toate generațiile de comunicații mobile inventate până în prezent, de la 1G la 5G. La orizont se arată deja tehnologia 6G

Dragoș REBEGEA – Country Manager România – ERICSSON @ ZIUA INTERNAŢIONALĂ A TELECOMUNICAŢIILOR ŞI A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE, powered by ITU – ANIVERSARE 25 ANI DE COMUNICAȚII ELECTRONICE ÎN ROMÂNIA, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL împreună cu REVISTA COMUNICATII MOBILE şi TELECOMTV.RO pe 17 mai 2022 (format hibrid – Aula Candelabrelor CCIR & online).

Vreau să precizez de la început că sunt aici ca să reprezint compania Ericsson România, locul meu de muncă din ultimii peste 20 de ani. N-am pregătit un speech inspirațional, dar am încercat să găsesc un subiect pe care poate puțini îl cunosc legat de compania Ericsson.

Suntem la un moment de retrospectivă, ne uităm la ce înseamnă industria telecom și sectorul de comunicații pentru România. Cred că Ericsson face parte din clubul select al firmelor participante la istoria telecomunicațiilor din România.

Compania Ericsson are o istorie de aproape 150 de ani, fiind înființată cu un an înainte ca România să obțină independența de către o persoană vizionară, care a văzut ce alții nu au văzut, respectiv importanța telefonului, inventat de americanul Bell în 1876.

CONFERINȚA LIVE
Intervenția dlui. Dragoș Rebegea (min. 03.48.30)

Ericsson a început cu un mic atelier de reparații electrice și foarte rapid a intrat în zona comunicațiilor.

Ericsson este singura companie de comunicații care a implementat toate generațiile de comunicații mobile inventate până în prezent, de la 1G la 5G.

În România, compania noastră a furnizat tuturor operatorilor locali echipamente pentru rețelele 5G.

Mergând înapoi în timp, în anii 2012 – 2013, am furnizat echipamente 4G pentru o parte dintre operatori. În 2005, a fost lansată prima rețea 3G, unde am furnizat o parte dintre echipamente.

În 1997 a avut loc lansarea Connex și Dialog, ambele rețele mobile fiind construite și cu echipamente 2G/GSM.

Înainte de rețelele GSM, a fost Telefonica, care a lansat în 1994 prima rețea mobilă analogică de comunicații în România, dotată cu echipamente Ericsson, partea de comutație.

Compania a fost implicată și în digitalizarea centralelor telefonice ale fostului Romtelecom, plus în extinderea rețelei de fibră optică a companiei, în anii ’90.

Prezența Ericsson în România a început în anul 1927. Ne-am asociat cu compania Energia, cea mai mare companie din domeniu la acea vreme. Erau anii când România a început procesul de electrificare a localităților, a căilor ferate.

Doi ani mai târziu, în 1929, compania suedeză a înființat o companie anonimă în România. Primul președinte al Consiliului de Administrație al subsidiarei locale din România a fost Dimitrie Leonida, figură remarcabilă a tehnicii românești.

După schimbarea regimului, în 1947, subsidiara locală a fost închisă.

Până la închiderea subsidiarei, au fost câteva contracte notabile cu CFR.

Concesiunea telefoniei, după cum se cunoaște, a fost oferită de statul român unei companii americane, ITT, International Telephone and Telegraph Corporation.

În concluzie, am fost aici de la început, suntem și vom fi în continuare, la orizont arătându-se tehnologia 6G.

D.lui Dragoș M. REBEGEA – Country Manager Ericsson România – i s-a decernat Premiul de Excelenţă pentru merite deosebite în dezvoltarea industriei ICT din România, cu ocazia aniversării a 25 de ani de comunicaţii electronice în românia, de Ziua Internaţională a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale – 17 mai 2022, în urma votului digital a peste 1500 de profesionişti, executivi şi lideri din industriile ICT şi cele convergente, în intervalul 15 aprilie – 15 mai 2022.