Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Încasări de 9,2 miliarde USD pentru Oracle în Q1

Hall D, Mark Hurd

Încasările totale ale corporaţiei Oracle au fost de 9,2 miliarde de dolari, ușor mai ridicate în USD, și cu până la 2% mai mari în moneda constantă comparativ cu Q1 a anului trecut. „Serviciile noastre de cloud ERP care includ atât Fusion ERP, cât și NetSuite ERP, au înregistrat o creştere de 33% în Q1. În prezent avem peste 6.500 de clienți Fusion ERP și peste 18.000 de clienți NetSuite ERP. Această creștere puternică și continuă ne-a consolidat poziția de lider de piață în domeniul cloud ERP la nivel internaţional și primul loc în ceea ce privește aplicațiile generale în America de Nord”, precizează Mark Hurd (foto), CEO Oracle.

Veniturile din Cloud Services și License Support au fost de 6,8 miliarde de dolari, în timp ce încasările Cloud License și On-Premise License au fost de 812 milioane de dolari.

Autonomia este atributul definitoriu al Generației Cloud 2. Săptămâna viitoare, în cadrul conferinței noastre Open World, vom anunța detalii despre mai multe Servicii Cloud care vor completa baza de Date Autonomă Oracle. Baza de Date Autonomă este produsul care a înregistrat cel mai mare succes din istoria Oracle de până acum. Platforma cloud a Bazei de Date Autonome a crescut cu peste 500 de noi clienți în Q1 și mizăm mai mult decât dublul acestei cifre în Q2,” precizează Larry Ellison, Directorul de Tehnologie Oracle (CTO).