Noul Director General al Panasonic pentru Europa Centrală și de Est este David Preece

Începând cu 1 octombrie David Preece este directorul general al Panasonic pentru Europa Centrală și de Est. ”Vin dintr-o piață unde Panasonic ocupă o poziție dominantă la multe categorii de produse consumer cum sunt televizoarele, camerele digitale, produsele audio și video, electrocasnicele, telefoanele și produsele pentru îngrijire personală. Tocmai de aceea, consider ca se pot creat oportunități pentru dezvoltarea business-ului în această regiune. În mod special pentru segmentul audio-video consider că aceste oportunități sunt evidente pe piețele aflate în dezvoltare. Alte categorii de produse vizate pentru dezvoltare în Europa sunt cele de îngrijire personală – unde Panasonic este no. 1 în Japonia – și căști, categorie de produse la care Panasonic își dezvoltă resursele pentru a crea elemente inovative proprii”, precizează David Preece (foto).

David Preece s-a alăturat echipei Panasonic UK în anul 1991, după o activitate în industria instrumentelor muzicale digitale în cadrul companiei japoneze Roland. În anul 2013, a preluat poziția de Director de Strategie de brand în cadrul departamentului de marketing de la sediul central Panasonic din Germania. În anul 2015 a revenit în UK unde a deținut poziția de Marketing Director și Deputy Managing Director.

Consider că este momentul unor schimbări și aștept cu interes consolidarea relațiilor cu retailer-ii din regiune și investițiile ambelor părți în activități reciproc avantajoase”, precizează David Preece.