Horia Tecău este ambasador Oppo, cu Find X2

Jucătorul de tenis Horia Tecău promovează brandul Oppo, fiind noul ambasador pe plan local prin utilizarea vârfului de gamă Find X2. Acest model integrează procesorul Snapdragon 865, precum și cel mai avansat ecran din lume, Ultra Vision QHD+, cu o rată de împrospătare de 120 Hz și peste un miliard de culori, care a primit distincția Best Smartphone Display din partea organizației Display Mate, specializată în testarea ecranelor.

Oppo Find X2 are un sistem de camere care integrează o lentilă wide angle de 48 MP, cu un senzor Sony IMX 586, o lentilă ultra-wide de 12 MP și una telefoto de 13 MP.

Bateria este compusă din două celule care au împreună o capacitate totală de 4200 mAh, şi prin tehnologia Super VOOC permite încărcarea completă a telefonului, de la 0 la 100%, în doar 38 minute.

Horia Tecău a început să joace tenis la vârsta de 7 ani. Pe parcursul carierei sale a reușit să câștige două titluri în tuneele de Grand Slam și să aibă numeroase rezultate foarte bune în cadrul competițiilor internaționale.

OPPO este prezent în România, cu smartphone-uri și accesorii, din luna iunie a acestui an, țara noastră adăugându-se celor peste 40 de țări în care compania are deja reprezentanțe.