Flanco Retail lansează două magazine noi în Gheorgheni și Orăștie, în galeriile Kaufland

După primul shop-in-shop comun deschis de Flanco Retail & Kaufland România în Târgu Jiu, la sfârşitul lunii august, în luna septembrie au fost deschise două magazine, cu o suprafaţă de peste 150 m2unul în Gheorgheni, județul Harghita și unul în Orăștie, județul Hunedoara.

Nu ne-am dezis nicio clipă de la planul nostru de a ne extinde rețeaua de magazine, cu scopul de a fi alături de clienții noștri din orașele mici și medii, chiar dacă acest proces a fost îngreunat de starea de urgență și de pandemie. Astfel, de la finalul anului 2019 și până în prezent, am deschis 8 magazine, cele din Gheorgheni și Orăștie fiind parte integrantă a colaborării noastre cu Kaufland România”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Clienții magazinelor din Orăștie și Gheorgheni beneficiază, temporar, de o reducere suplimentară de 15% față de orice campanie națională de reduceri.

Site-ul flanco.ro este conectat deja cu cele două magazine, astfel încât clienții pot comanda orice produs de pe site, iar acesta li se poate livra în magazine.

În prezent, Flanco are peste 1.500 de angajați şi o rețea de 156 de magazine.