Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Clienţii Orange pot primi sau oferi net de la/către alţi clienţi în Banca de Net

Cu noul serviciu Banca de Net de la Orange puteţi oferi şi primi gigabytes de internet. Banca de Net reprezintă un spaţiu virtual din contul My Orange, pe care  îl puteţi accesa oricând aveţi nevoie de trafic de net suplimentar. Conceptul porneşte de la ideea de susţinere reciprocă şi funcţionează în beneficiul tuturor, chiar dacă participanţii nu se cunosc între ei, scopul operatorului fiind să ofere tuturor clienţilor Orange PrePay dar şi abonaţilor persoane fizice, acces la internet, dar şi la conţinut TV pe mobil.

După ce vă autentificaţi în contul My Orange, puteţi folosi Banca de Net, dacă sunteţi clienţi Orange, pentru a primi 10 sau 20 GB suplimentari atunci când aveţi nevoie, fără costuri suplimentare.

În egală măsură, cei cu trafic de internet neconsumat pot oferi GB rămaşi celor care au nevoie de conectivitate, iar în schimb vor fi recompensaţi cu acces gratuit la TV pe mobil. Astfel, din My Orange, clienţii pot selecta una dintre cele 3 valori disponibile pentru a oferi GB în de Banca de Net. În schimbul internetului oferit, aceştia primesc bonus opţiunea World HD Go din Orange TV Go, timp de 30 de zile. Această optiune le oferă acces gratuit la 71 de canale TV, filme si seriale.

În plus, pentru fiecare opțiune de minimum 5 euro activată în My Orange, clienţii primesc automat un bonus de 100 GB.