Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Germania are prima reţea 5G standalone din Europa

OPPO lansează prima rețea comercială 5G SA rapide, cu latență scăzută, care va fi implementată în Germania, produsă în colaborare cu Vodafone, Qualcomm Technologies și Ericsson. Rețeaua va putea fi utilizată pe cel mai nou flagship al companiei, OPPO Find X3 Pro, pentru care se va lansa o actualizare de software în următoarele săptămâni.

FOTO cu OPPO Find X3 Pro în timpul testării rețelei SA în Laboratorul OPPO.

Rețelele standalone prezintă o arhitectură mai amplă a rețelelor 5G și cel mai probabil, toate rețelele 5G se vor conforma la aceasta. Latența rețelelor 5G standalone este de doar 1ms în comparație cu rețelele non-standalone (NSA) care au o latență de aproximativ 20ms.

Rețelele 5G SA vor permite segmentarea rețelelor astfel încât operatorii să poată oferi pachete de servicii personalizate în funcție de nevoile fiecărui utilizator în parte.

Primele orașe europene care vor avea acoperire 5G SA sunt Düsseldorf, Münster și Leipzig, unde toți utilizatorii de OPPO Find X3 Pro, localnici sau turiști, vor putea testa capacitatea rețelei după actualizarea software-ului.

Ericsson a contribuit cu produse și soluții din portofoliul Ericsson Radio System și nucleul 5G cloud pentru construcția primei rețele 5G SA în Germania de către Vodafone. Testarea rețelei a fost făcută pe smartphone-urile OPPO Find X3 Pro care au un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G.

OPPO este primul producător de gadget-uri smart care a folosit procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G pentru testarea unei rețele 5G SA în Europa.

În 2019, OPPO a fost prima companie care a lansat un smartphone compatibil cu rețelele 5G NSA în Europa, OPPO Reno 5G.

Anul trecut, OPPO și-a stabilit sediul vest european în Düsseldorf și și-a stabilit prezența în Italia, Spania, Olanda, Regatul Unit, Elveția, Polonia, Turcia, Kazakhstan, Rusia, Germania, Irlanda, România, Portugalia și Belgia.