Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Vodafone România alege Ericsson ca furnizor de servicii 5G

Vodafone România a ales Ericsson drept partener-cheie 5G RAN (Radio Access Network), în baza unui acord pe șase ani, de-a lungul căruia operatorul mobil va folosi, de asemenea, tehnologia RAN a Ericsson pentru a-și îmbunătăți rețeaua mobilă existentă.

Parteneriatul este inclus în planul multianual de investiții al Vodafone România pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de rețea.

Portofoliul Ericsson 5G RAN include portofoliul de sisteme radio Ericsson, inclusiv sistemele de antene Ericsson, precum și tehnologia Massive MIMO, care permite furnizorilor de servicii de comunicații să valorifice spectrul 5G din benzile medii de frecvență. Cea mai recentă generație de echipamente radio și de procesare Ericsson (RAN Compute) va îmbunătăți, de asemenea, consumul actual de energie al rețelei Vodafone România, venind cu o abordare unică în privința optimizării energetice, se arată într-un comunicat de presă al operatorului mobil.

Nicolae Vîlceanu, Chief Network Officer, Vodafone România, susține că „În perspectiva unei societăți digitale, construirea unei rețele pregătite pentru viitor, sigure și eficiente din punct de vedere energetic este crucială. Parteneriatul cu Ericsson ne oferă bazele tehnologice în demersul nostru de a dezvolta rețele 5G autonome, cu un impact extraordinar pentru clienții rezidențiali, companii și autorități, în ceea ce privește viteza și latența scăzută ale rețelei, multitudinea și varietatea scenariilor de utilizare. De asemenea, ne ajută să îmbunătățim infrastructura rețelei radio de acces (RAN) existentă pentru a oferi servicii rapide și fiabile clienților în tranziția către rețele 5G autonome și să ne valorificăm potențialul de furnizor de servicii inovatoare pentru societatea digitală și durabilă pe care ne-o dorim cu toții.

Dragoș Mircea Rebegea, Country Manager, Ericsson România, punctează faptul că: „Ericsson este furnizor de top pentru dezvoltarea de rețele  5G performante și eficiente din punct de vedere energetic și faptul că am fost selectați ca partener cheie în acest proiect marchează o nouă eră în colaborarea dintre Ericsson și Vodafone România. Construim o rețea a viitorului care nu numai că va oferi clienților Vodafone România conectivitate superioară, ci și o platformă de inovare care permite transformarea industriilor și deschide calea către o societate digitală mai conectată.”