Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Bitcoin România speră să mai atragă 50.000 de clienţi anul acesta

Bitcoin România, care se poziţionează ca fiind cea mai mare platformă de tranzacționare de criptomonede de pe piața locală, vizează să înregistreze 250.000 de clienți până la finalul anului. Platforma Bitcoin România a fost lansată în aprilie 2014 de către frații Constantin și George Rotariu, care au în plan ca anul acesta să crească numărul de utilizatori cu 50.000 de persoane, iar numărul de ATM-uri de la 50 în prezent la 300. Bitcoin România este compania care în 2014 a adus primele ATM-uri crypto în Europa Continentală.

Printre cele mai importante parteneriate ale Bitcoin se numără cel cu Auchan, cele două companii având în plan ca anul acesta să deschidă ATM-uri în întreaga rețea de retail. În magazinele Auchan sunt momentan zece ATM-uri pentru criptomonede.

Fondatorii Bitcoin România estimează că moneda virtuală va crește de la o valoare de aproximativ 61.000 de dolari în prezent la un milion de dolari în următorii cinci ani, iar un Bitcoin ar putea valora 100.000 de dolari la finalul lui 2021.

De asemenea, compania anunță un program pilot care se adresează ONG-urilor. Astfel, Bitcoin Romania lansează un instrument prin care organizațiile non-guvernamentale își pot genera în perioada pandemiei un venit lunar prin operarea unui ATM. ONG-urile incluse în acest program pilot sunt Betania (Bacău) și Atelierul de bine (Buzău).