Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Dinu Bumbăcea îl înlocuieşte pe Ionuț Simion la conducerea PwC

Dinu Bumbăcea (foto) este noul Country Managing Partner PwC România de la 1 iulie 2021, înlocuindu-l pe Ionuț Simion care a condus compania timp de 6 ani. Ionuț va activa în continuare la PwC România, coordonând dezvoltarea portofoliului de clienți strategici, precum și practica de prețuri de transfer la nivelul Europei Centrale și de Est. Dinu Bumbăcea şi-a început cariera la PwC România în urmă cu 28 de ani.

În prezent este liderul Departamentului de Consultanță pentru Afaceri PwC România. Este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Politehnicii București, deține un master în inginerie electrică în cadrul Georgia Institute of Technology SUA și o diplomă de specializare în tratamentul digital al imaginilor de la Supélec Franța. Este membru al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA) și al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).