Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

VIDEO Cristina URUC, Artexim @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2023: Festivalul și Concursul Internațional George Enescu este cel mai important brand cultural de țară. Ne bucură colaborarea cu industria digitală, unde militați pentru construirea unui brand de țară prin transformare digitală

Cristina URUC, Manager interimar – Artexim, organizator al Festivalului George Enescu @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION by COMUNICAȚII Mobile 2023, organizată de Digital Transformation Council, pe 8 decembrie 2023 și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL GEORGE ENESCU – PREMIUL DX CULTURE AWARD 2023

Vă mulțumesc pentru invitație, mă onorează și mă onorează să fiu în mijlocul atâtor profesioniști și parteneri de tradiție ai Festivalului Enescu, cum este Rompetrol și Orange.

Sper să aducem alături de noi cât mai mulți parteneri din mediul public și privat, care să sprijine cel mai important brand cultural de țară, Festivalul și Concursul Internațional George Enescu.

VIDEO

Avem nevoie de sprijin pe partea de digitalizare și informatizare. Ceea ce facem noi este puțin pentru nivelul la care ar trebui să fim și sunt sigură că vom putea realiza tot ceea ce ne propunem cu ajutorul partenerilor.

Partea de digitalizare și informatizare a existat și există în Concursul și Festivalul Enescu.

În contextul pandemic, în 2020, concursul a fost realizat în sistem hibrid. 

În ceea ce privește partea de tehnologie și muzică, în Festivalul Enescu, după cum majoritatea dvs. știți, de câteva ediții programăm opere în concert cu proiecții multimedia. Sunt spectacole și concerte extrem de bine primite de media. Știm că partea vizuală și partea multimedia ajută la înțelegerea unor lucrări monumentale ale creației muzicale internaționale.

Majoritatea concertelor, acolo unde drepturile de autor sau cele conexe ne sunt acordate de către muzicieni, le difuzăm pe platforma online, pe site-ul festivalului, este o difuzare exclusivă pe site-ul festivalului și concertele sunt disponibile online încă 12 sau 24 de ore după execuție, fapt ce ne permite să intrăm în casele cât mai multor iubitori de muzică, români și străini.

Artexim, dacă tot vorbim de tehnologie și digitalizare și de îmbinarea acestora cu muzica, va organiza în data de 19 decembrie 2023, în premieră în România, un spectacol multimedia, The Nutcracker and I. 

Este un spectacol care aduce muzica lui Ceaikovski în aranjamentul de pian al Alexandrei Dariescu. Mai multe detalii AICI (https://www.radioromaniacultural.ro/sectiuni-articole/muzica-dans-arte/spectacolul-the-nutcracker-and-i-de-alexandra-dariescu-in-premiera-in-romania-id41107.html).

Festivalul George Enescu este o bucurie atât pentru organizatori, cât și pentru iubitorii de muzică, este un proiect strategic pentru România, este finanțat de la bugetul de stat, prin Ministerul Culturii. În acest an au fost 90 de concerte și 60 de evenimente asociate în Capitală și în țară.