Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Căştile FreeBuds 4i pot anula zgomotul și au o baterie ce asigură 10 ore de redare continuă

Noile căști TWS, HUAWEI FreeBuds 4i, din seria HUAWEI FreeBuds, sunt disponibile în România la prețul recomandat de vânzare de 399 lei.

Au design oval și compact inspirat de faimoasa plajă cu nisip negru din Islanda. Alături de variantele de culoare clasice – Ceramic White și Carbon Crystal Black – va fi disponibilă, începând cu luna iunie, și varianta Honey Red.

Cutia de încărcare a căștilor poate ținută uşor în palmă. În plus, HUAWEI FreeBuds 4i au trecut prin mii de teste de confort, adoptând un design care se potrivește canalului auditiv, susţin oficialii companiei.

HUAWEI FreeBuds 4i vin echipate cu o baterie generoasă, iar  când funcția ANC este oprită, HUAWEI FreeBuds 4i oferă 10 ore de redare continuă a muzicii sau 6,5 ore de apel vocal. Alături de resursele oferite și de cutia de încărcare, pot oferi 22 de ore de redare a muzicii sau 14 ore de apel vocal.

Atunci când ANC este activată, căștile pot oferi 7,5 ore de redare continuă a muzicii și 5,5 ore de apel vocal[1]. Mai mult, tehnologia de încărcare rapidă, lider în industrie, oferă 4 ore de redare audio după o încărcare de numai 10 minute.

HUAWEI FreeBuds 4i detectează zgomotul ambiental prin microfoane și generează o undă sonoră inversă pentru a reduce zgomotul. Algoritmul de anulare a zgomotului vizează scenarii tipice cum precum un mall aglomerat, gălăgia din mijloacele de transport, o gară sau un birou pentru optimizarea ANC.

Prin simpla apăsare pe cască, HUAWEI FreeBuds 4i vor comuta automat între modurile Awareness și Active Noise Cancellation.

Pentru a reduce interferențele zgomotului ambiental în timpul apelurilor, HUAWEI FreeBuds 4i adoptă trei tehnologii anti-interferență, pentru îmbunătăţirea calităţii apelului, tehnologia exclusivă de filtrare cu fascicul permiţând microfoanelor să capteze cu precizie vocea utilizatorului. Sistemul cu microfon dublu vine cu un design cu canal despicat pentru a reduce zgomotul vântului, iar tehnologia AI de reducere a zgomotului filtrează zgomotul suplimentar.

HUAWEI FreeBuds 4i, alături de toate celelalte modele de căști din seria HUAWEI FreeBuds, sunt compatibile cu toate sistemele de operare, putând fi conectate la toate smartphone-urile care rulează iOS și Android.


[1]Aceste date despre încărcare și autonomia bateriei provin de la laboratoarele Huawei. Se aplică numai încărcării prin cablu sau încărcării wireless atunci când cutia de încărcare are nu mai puțin de 80% din baterie. Datele provin din laboratoarele Huawei în condiții implicite: volum la 50%, modul AAC activat și ANC dezactivat. Starea reală poate varia în funcție de volum, sursa audio, mediu și obiceiurile utilizatorului.