Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Orange Money, preluat de Alpha Bank. Tranzacția vizează doar afacerea din România

Orange a ajuns la un acord privind transferul afacerii de retail al Orange Money din România către Alpha Bank România. Tranzacția presupune transferul ecosistemului digital Orange Money local, care include platforma mobilă fintech, clienții și portofoliul de produse din România, precum și partenerii, furnizorii și echipa care gestionează operațiunile financiare mobile. Tranzacția privește doar piața din România și se va finaliza după îndeplinirea unor pași preliminari în cazul unor astfel de tranzacții, precum primirea aprobărilor de la autorități, se precizează într-un comunicat de presă al operatorului mobil.

Clienții Orange Money vor avea în continuare acces la aceleași produse, servicii și beneficii ca până acum și nu vor exista modificăriîn condițiile contractuale ale produselor și serviciilor oferite..

“Această achiziție face parte din strategia băncii de a-și consolida poziția pe piață și de a oferi clienților o experiență digitală superioară.”, precizează Sergiu Oprescu, Președinte Executiv al Alpha Bank România și Director General al Rețelei Internaționale Alpha Bank Group.

Orange Money a fost lansat în 2016 de către Orange, liderul pieței telecom din România, ca o alternativă 100% digitală la serviciile bancare tradiționale.