Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Parteneriat Humans.ai – Emiratul Ras al Khaimah. Startup-ul românesc va furniza tehnologia blockchain pentru companiile IA din regiune

Startup-ul românesc Humans.ai a semnat un parteneriat strategic cu RAK Digital Assets Oasis (RAK DAO) pentru dezvoltări în domeniul inteligenței artificiale în Emiratul Ras Al Khaimah. Semnarea memorandumului de înțelegere marchează începutul unei colaborări operaționale menite să reconfigureze peisajul tehnologic al IA în regiune, prin prima și singura zonă liberă dedicată companiilor de active digitale și virtuale la nivel global.

Platforma blockchain dezvoltată de Humans.ai asigură un ecosistem în care inteligența artificială poate fi scalată și gestionată într-un cadru transparent. În plus, companiile partenere vor beneficia de acces complet la ecosistemul Humans.ai de produse, servicii, instrumente și suport tehnic.

Parteneriatul dintre RAK DAO și Humans.ai își propune și să creeze și un ecosistem care să încurajeze antreprenoriatul și adoptarea tehnologiei IA în regiune.

Sabin Dima, Fondator și CEO Humans.ai, precizează că „inițiativa RAK DAO va crea un ecosistem ce va încuraja antreprenoriatul și adoptarea IA în regiune, având un impact semnificativ la nivel global.”

Ras Al Khaimah Digital Assets Oasis (RAK DAO) reprezintă o Zonă Liberă dedicată înființării și susținerii companiilor de active virtuale. Situată în Emiratul UAE Ras Al Khaimah, RAK DAO oferă un cadru legislativ transparent care simplifică procesul de înființare și operare a companiilor de active virtuale.

Humans.ai se poziționează drept o companie de deep-tech care a creat primul model etic de IA şi blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării şi guvernării inteligenţei artificiale, cu accent pe synthetic media.