Edenred România se digitalizează şi semnează un parteneriat şi cu Booking.com

Edenred a încheiat un parteneriat cu Booking.com, facilitând rezervarea vacanțelor direct în platformă și plata cu cardurile Edenred Vacanță la unitățile de cazare din rețeaua de parteneri Edenred.

De asemenea, compania a activat serviciul Apple Pay pentru utilizatorii Edenred Vacanță și Edenred Cadou, simplificând plăţile cu dispozitivele iOS. Utilizatorii cardurilor de masă Edenred Ticket Restaurant pot face plăți cu dispozitivele Apple încă de anul trecut, în prezent toate soluțiile principale Edenred având serviciul Apple Pay.

Edenred România se află, de asemenea, în faza finală de testare a unei soluții proprii de plată,  care va fi accesibilă curând și utilizatorilor de Android.

Ne-am propus ca obiectiv strategic pentru România oferirea unei platforme digitale integrate de beneficii extrasalariale. Customer experience a fost și rămâne principala noastră preocupare, pasiunea pentru client nu se numără doar printre valorile brandului, ci este înscrisă în ADN-ul Edenred. Lansăm acum 5 proiecte la care am lucrat intens în ultimele luni, în care inovația joacă un rol cheie și care le îmbunătățește stilul de viață beneficiarilor”, declară Dana Sîntejudean, Managing Director Edenred România.

Edenred România este primul emitent ce va oferi posibilitatea de plată online cu cardul de masă într-o platformă de food delivery. Proiectul este în faza de implementare, iar, în curând, beneficiarii soluției Edenred Ticket Restaurant vor putea utiliza cardurile în platforma Tazz by eMAG, pentru a achita online masa de prânz comandată la birou sau acasă, de la sute de restaurante care livrează, în prezent, în 21 de orașe din țară.

Parteneriatul între Edenred și Tazz by eMAG este primul de acest tip din România și este o inovație tech ce permite integrarea completă emitent – platformă – restaurante.

Edenred a stabilit un parteneriat şi cu NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plăți electronice din România. Astfel, utilizatorilor Edenred Ticket Restaurant și Edenred Vacanță le este facilitat accesul la toate restaurantele și agențiile de turism partenere Edenred cu prezență în online.

Platforma Edenred conectează 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianți parteneri prin intermediul a 830.000 de clienți corporativi în 46 de țări. Grupul a gestionat 2,5 miliarde de tranzacţii de plată în 2018, efectuate în principal prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri, reprezentând un volum de afaceri de aproape 30 de miliarde de euro.

Precizăm că Edenred România apreluat Benefit Online, cea mai mare platformă de beneficii extra-salariale flexibile din România.