Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

HUAWEI urcă 42 poziţii şi ocupă locul 6 în topul BCG 2020

HUAWEI se poziționează pe locul 6 în clasamentul celor mai inovatoare companii, realizat de Boston Consulting Group. În clasamentul de anul acesta, HUAWEI a avansat cu 42 de locuri, atingând cea mai mare creștere. Compania a ocupat prima dată locul 50 în acest clasament în anul 2014. În următorii 4 ani, compania s-a poziționat între locurile 46, ocupat în 2015, respectiv locul 48, în 2019.

BCG examinează capacitatea de inovație a companiilor la nivel mondial, încă din anul 2005, și realizează anual un top al celor mai apreciate 50 de companii. Cel mai nou clasament al BCG – The Most Innovative Companies 2020: The Serial Innovation Imperative – a vizat abilitățile necesare pentru a depăși competiția pe termen lung.

HUAWEI se axează pe două domenii cheie – smartphone și cloud şi își dezvoltă ecosistemul multidevice, cu ajutorul căruia utilizatorii pot interacționa cu dispozitive diferite în cadrul aceleiași interfețe și totodată strategia „1 + 8 + N”, care furnizează o gamă largă de servicii și experiențe.