Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Flip.ro, site de vânzare-cumpărare smartphone-uri second hand, obţine încă o finanţare de 250.000 euro

Start-up-ul românesc Flip.ro primeşte 250.000 de euro din partea a două fonduri de investiţii şi a unui grup de investitori privaţi, la 7 luni de la lansare. Pe site-ul Flip.ro vă puteţi vinde vechiul telefon şi puteţi cumpăra telefoane second-hand verificate şi recondiţionate. În medie, preţul telefoanelor second-hand de pe Flip.ro este cu 50% mai mic faţă de preţul telefoanelor noi, iar la nivel funcţional sunt de aceeaşi calitate. Toate telefoanele se supun unei verificări tehnice riguroase şi vin însoţite de garanţie, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Investiţia este condusă de fondul Gapminder VC, la finanţare participând V7 Capital şi un grup de investitori privaţi. Aceasta este a doua rundă de investiţii pe care Flip o ridică, prima rundă, în valoare de 120.000 de euro, fiind anunţată în noiembrie 2019.

Cu finanţarea aceasta ne propunem să ne dublăm obiectivele pentru 2020. Pe termen mediu şi lung ne dorim să fim liderii în piaţa de electronice second-hand şi recondiţionate din România, să ne consolidăm poziţia şi apoi să ducem produsul la nivel internaţional.” spune George Moroianu, unul dintre fondatorii platformei.

Peste 1300 de utilizatori au achiziţionat deja un telefon prin intermediul platformei şi peste 250.000 de euro au fost plătiţi către vânzătorii care îşi tranzacţionează telefoanele pe platformă.

Flip a continuat să crească susţinut atât pe parcursul programului de accelerare Techcelerator, cât şi după. Chiar şi în această perioada imprevizibilă, echipa a depăşit obiectivele de business, motiv pentru care am ales să continuăm investiţiile şi chiar să conducem această rundă.” Cristian Dascălu – Cofondator Techcelerator şi partener în fondul GapMinder VC.

Am ales să investim din nou în Flip datorită capacităţii lor de execuţie şi adaptare la condiţiile pieţei, aşa cum o vedem şi noi în următorii ani. Credem foarte mult în proiect şi în echipă.” – Iulian Cîrciumaru, Cofondator al V7 Capital.

În total, peste 800 de utilizatori au oferit recenzii despre experienţa cu Flip pe: Google (320 recenzii), Facebook (250 recenzii) şi pe site-ul acestora (230 recenzii), iar ratingul mediu este de 4,9 stele.