Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Konica Minolta lansează un nou sistem industrial de tipar digital cu cerneală – AcurioJet KM-1e

Este succesor al AccurioJet KM-1, model lansat la Drupa, în 2016.

Toshi Uemura, Director Executiv, Președinte al Diviziei de Tipar Profesional, Konica Minolta Inc, a declarat: „AccurioJet KM-1e este un produs cheie în strategia noastră de a le oferi clienților posibilitatea de a profita de numeroasele oportunități pe care le aduce digitalizarea, susținând tendința de a trece de la tiparul offset, la tiparul cu jet de cerneală, într-o piață cu o tendință de creștere rapidă. Oferim de la tipar de înaltă calitate până la lăcuire și tăiere decorativă extrem de sofisticată.”

Un exemplu este parteneriatul dezvoltat cu MGI, pentru care Konica Minolta elaborează o soluție de lăcuire pentru tiparul cu înnobilareși o tehnologie cu laser digital pentru tăierea decorativă.

AccurioJet KM-1 de la Konica Minolta, denumit “Swiss Army Knife” al tiparului, grație versatilității sale de substraturi și aplicații, e dotat cu tehnologia unică Dot Freeze. Procesul brevetat, cunoscut sub numele de DFT, a depășit una dintre provocările fundamentale ale tiparului digital cu jet de cerneală și anume mișcarea necontrolată a punctelor de cerneală, care reduce calitatea printului și gama de materialele viabile. Tehnologia unică Dot Freeze congelează cerneala în contactul cu materialele, ceea ce duce la o stabilitate și o consistență superioară a culorilor și printuri uscate instantaneu.