Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Irina Scarlat, CGO de la Revolut la Bitpanda, platformă austriacă de investiţii în criptomonede și metalele prețioase

Irina Nicoleta Scarlat a fost numită Chief Growth Officer (CGO) de către austriecii de la Bitpanda, o platforma de investiții digitale și primul unicorn din Austria.

Irina va conduce echipele de marketing și business development ale Bitpanda, precum și planurile de expansiune. Ea va coordona strategia de dezvoltare a companiei, unind expertiza mai multor echipe din mai multe țări pentru a descoperi noi oportunități și pentru a continua să extindă rapid amprenta globală a companiei.

Anterior, din 2018, Irina Scarlat a fost Global Head of Growth al Revolut, în mandatul căreia numărul de utilizatori de pe piaţa locală crescând de la 20.000 la aproximativ 1,5 milioane. Ea a construit echipa de growth a Revolut la nivel global, a condus ulterior echipa din CEE și, mai târziu, departamentul global de growth, cu impact asupra creşterii companiei de la 1 milion la 15 milioane de utilizatori la nivel global.

Înainte de a se alătura echipei Revolut, Irina a creat și condus departamentul de marketing al Uber în România, timp în care a lansat Uber în trei orașe și a ajuns la 1 milion de utilizatori în România.

Irina Nicoleta Scarlat, CGO Bitpanda, susţine că „Europa se află în urma piețelor din SUA și Asia atunci când vine vorba despre educația în materie de investiții și mulți oameni nu sunt conștienți de posibilitățile pe care le au la îndemână.” Ea se declară încrezătoare că Bitpanda va deveni platforma de investiții numărul unu în Europa și nu numai.

Anul acesta, Bitpanda a ajuns la 2,5 milioane de utilizatori și 500 de angajați şi a obținut una dintre cele mai mari runde de finanțare Seria B din Europa, cu o suplimentare în luna mai.

În anul 2020, Bitpanda a deschis birouri în Franța, Spania, Turcia și Italia, iar în decembrie a deschis un centru de inovare în Cracovia, care a dus la dublarea numărului de angajaţi. Platforma de investiții digitale intenționează acum să se extindă pe noi piețe europene, plănuind să deschidă un hub tehnologic și un birou în Barcelona, împreună cu viitoare centre în Londra, Paris, Berlin și Istanbul.

Compania Bitpanda a fost fondată în 2014 în Viena, Austria, de către Eric Demuth, Paul Klanschek și Christian Trummer, fiind specializată în active digitizate și  tehnologia blockchain. Utilizatorii platformei pot investi în acțiunile, criptomonedele și metalele prețioase pe care le doresc – cu orice sumă de bani.