Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Brăila are acoperire 5G Orange

Începând din 23 august 2023 locuitorii, autoritățile publice și companiile din Brăila au acces la conectivitate prin rețeaua 5G/5G+ Orange.

Operatorul mobil le acordă clienților din Brăila și reduceri de 100 euro, atunci când aduc într-un magazin Orange un telefon vechi, evaluat la minim 10 euro, pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G. Mai mult, abonamentele FUN02, FUN11, FUN12 și FUN13 din această perioadă au reduceri de 20% pe toată perioada contractuală. Totodată, operatorul anunță că până pe 31 august, clienții din toată țara pot accesa oferta exclusivă de portare 5G, cu 50% reducere timp de 12 luni la abonamentele Fun 9 si Fun 11.

Odată cu adăugarea orașului Brăila pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G/5G+ devine disponibilă în 37 de orașe de pe întreg teritoriul țării, precum: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Totodată, orașele Arad, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș au acoperire 5G în proportie de 100%.