Site icon Revista COMUNIC@ŢII Mobile

8 companii înscrise în acceleratorul InnovX-BCR vor participa la SelectUSA Investment Summit de la Washington

8 business-uri de tehnologie – Cyscale, Smarthuts, Salarium, MOCAPP, Credit Sky (Invoice Cash), Kinderpedia, Headlight Solutions și Olstral – vor participa în perioada 26-29 iunie la SelectUSA Investment Summit, care se poziţionează ca fiind cel mai important eveniment dedicat investițiilor străine directe din Statele Unite.

Cele opt companii fac parte din toate grupele acceleratorului InnovX-BCR 2020-2021 și au o cifră de afaceri sau finanțare atrasă între 50.000 de euro și peste 1 milion de euro și au fost selectate în funcție de rezultatele avute în ultimii doi ani – atragerea de finanțări, parteneriate și evoluție cifra de afaceri, se precizează într-un comunicat de presă al BCR.

Trei din cele opt companii care au trecut prin acceleratorul InnovX-BCR, Cyscale, Salarium și Credit Sky (Invoice Cash), au fost deja selectate pentru a-și prezenta afacerile în fața unui panel de jurați, în sesiunile dedicate cybersecurității și fintech, din cadrul SelectUSA Tech Updates

SelectUSA Investment Summit a facilitat, în edițiile trecute, investiții totale de peste 58 de miliarde de dolari și reușește să atragă anual mai mult de 1.200 de investitori, din aproximativ 80 de piețe internaționale.

Am plecat în călătoria InnovX-BCR în urmă cu trei ani și jumătate, pentru că am crezut în importanța susținerii antreprenorilor din tehnologie, ei fiind cei care ne pot oferi soluții inovatoare pentru viitor și pot aduce valoare adăugată în economie. Programul contribuie real la dezvoltarea startup-urilor printr-o metodologie testată și bine pregătită, iar participarea la evenimente globale, așa cum este și summitul SelectUSA, este încununarea eforturilor depuse de antreprenori și a muncii echipei InnovX-BCR”, a afirmat Ionuț Stanimir, director de marketing și comunicare BCR și co-fondator InnovX.

Plecarea în Statele Unite este o oportunitate majoră pentru businessurile InnovX-BCR de a se conecta cu investitori și stakeholderi care le pot facilita scalarea la nivel global. Experiența deja acumulată de antreprenori în accelarator, fie că vorbim despre Startupuri, Scaleups sau Grinders, îi va ajuta să creeze cu ușurință relații și să-și prezinte cu încredere afacerile în fața posibililor finanțatori. Un avantaj considerabil al SelectUSA Investment Summit este că reunește sub același acoperiș experți din domeniul tehnologiei, dar și din sectorul administrativ, astfel încât se creează oportunități reale de dezvoltare pentru businessuri pe piața din SUA”,  spune Diana Dumitrescu, CEO InnovX-BCR.

Participanții din cohorta Grinders 2020-2021:

  1. Salarium este prima soluție românească pentru plata instantă a salariului în avans și educație financiară. Salarium este un startup Fintech cu o dorință puternică de a schimba paradigma „zilei de salariu” și de a scurta decalajul dintre zilele lucrate și zilele plătite. Echipa Salarium are experiență în produse financiare și beneficii și vine cu o expertiză puternică în marketing și creșterea afacerilor.
  2. MOCAPP este un startup martech (marketing și tehnologie) fondat în 2019. MOCAPP a creat o platforma de tipul Influencer Ads prin care companiile și agențiile folosesc pot automatiza procesele și reduce costurile cu 45% până la 70%.

Participanții din cohorta Startups 2020-2021:

Participanții din cohorta Scaleups 2020-2021:

Acceleratorul InnovX-BCR este un proiect realizat în parteneriat cu companii precum UiPath, Microsoft, Oracle, IBM, Startup Grind, Mindspace, DLA Piper, EY, MIT CEE Forum.

Exit mobile version