Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Din 12 aprilie, la MINA are loc primul spectacol de dans imersiv

MINA, Museum of Immersive New Art, lansează în premieră pe 12 aprilie, spectacolul de dans imersiv [IN BETWEEN]. Show-ul este conceput și regizat de Bobi Pricop alături de coregraful Filip Stoica, asistat de Simona Dabija, iar coloana sonoră a fost realizată de Alexei Țurcan. Universul vizual digital a fost semnat de studioul de animație Les Atelieres Nomad, se arată într-un comunicat de presă MINA.

Spectacolul are o durată de 45 de minute și se va derula pe o perioadă de 3 luni cu o frecvență de două ori pe săptămână.

„Piesa este primul proiect complex pe care îl dezvoltăm în domeniul artelor performative și este rezultatul a ceea ce ne-am propus pentru anul acesta, și anume să explorăm potențialul spațiului în cât mai multe arii artistice. De la bun început ne-am dorit ca MINA să fie mai mult decât un spațiu imersiv, să fie un adevărat pilon cultural plin de inovație care promovează valorile românești.” – spun fondatorii MINA.

Reprezentația va pune în scenă zece eroi, respectiv dansatori și acrobați care îi vor purta pe spectatori într-o aventură petrecută în mai multe dimensiuni, unde va fi explorată simbioza dintre uman și artificial.

Performerii din cadrul acestui spectacol sunt: Bianca Ardeleanu, Bogdan Zamfir, Denis Bolborea, Dima Roșca, Georgeta Corca, Iulia Lupașcu, Maria-Luiza Dimulescu, Robert Popa, Răzvan Rotaru, Roxana Popa, Simona Dabija, Snopovschi Alexandru și Silviu Mititelu.

Bobi Pricop susține că “[IN BETWEEN] își propune să ofere publicului o experiență inedită care să îmbine dansul contemporan, acrobațiile și noile tehnologii. Mi se pare absolut excelent că, într-un timp atât de scurt, Muzeul MINA reușește deja să producă spectacole proprii la un nivel de profesionalism și cu o atenție la detalii care m-au impresionat definitiv. Lunile de repetiții și pregătiri alături de echipa de la MINA și echipa artistică a spectacolului au fost o reală bucurie și lucrul ăsta se vede în produsul artistic și va fi resimțit și de către spectatori. Este cel mai minunat sentiment pentru un regizor să vezi cum toată echipa simte potențialul unui proiect și se implică artistic cu încredere și creativitate.”

MINA se poziționează ca fiind primul spațiu imersiv din România și cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est.