Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Lansare globală POCO F4 și POCO X4 GT – vezi specificaţii tehnice şi preţuri

POCO a anunțat lansarea globală a modelelor POCO F4 și POCO X4 GT.

Dotat cu procesorul flagship Snapdragon® 870 pe 7nm cu suport 5G, POCO F4 este cel mai performant telefon al companiei. POCO X4 GT este echipat cu procesorul MediaTek Dimensity 8100. POCO F4 va fi disponibil în trei variante de culoare: Night Black, Moonlight Silver, Nebula Green. De asemenea, va avea două variante de stocare: 6GB+128GB și 8GB+256GB.

Varianta 6GB+128GB are un preț recomandat de vânzare de 399 euro, în rețeaua distribuitorilor autorizați, iar varianta 8GB+256GB are preţ recomandat de 449 euro, în rețeaua distribuitorilor autorizați.

POCO X4 GT va fi disponibil în trei variante de culoare: Silver, Black, Blue. De asemenea, va avea două variante de stocare: 8GB+128GB și 8GB+256GB.

Varianta 8GB+128GB: preț recomandat de vânzare de 379 euro, în rețeaua distribuitorilor autorizați, iar varianta 8GB+256GB: preț recomandat de vânzare de 429 euro.

POCO F4 are cea mai înaltă frecvență dintre toate telefoanele POCO, atingând viteze de 3.2GHz. Are și o memorie RAM flagship, LPDDR5, iar memoria ROM de tip UFS 3.1 asigură accesul mai rapid la date și posibilitatea de a face multitasking.  

În același timp, POCO F4 este cel mai subțire model din portofoliul POCO. Telefonul are un ecran E4 AMOLED de 6.67″ și un corp ultra-redus de doar 2.76mm DotDisplay, unul dintre cele mai mici din întreaga industrie. Display-ul flagship are o rată de refresh de 120Hz și o rată de răspuns la atingere de 360Hz. Luminozitatea maximă a ecranului este de 1,300 niți și orice tip de conținut este afișat la valorile ideale, atât la nivelul detaliilor, cât și al contrastului. POCO F4 este dotat cu un setup triplu de camere, iar senzorul principal de 64MP este primul al companiei care are funcția de stabilizare a imaginii (OIS). Fotografiile sunt clare, chiar și în lumină redusă. Pe lângă principala de 64MP, există și un senzor ultra-wide de 8MP și unul macro de 2MP. Camerele 4K sunt completate de funcții precum Panoramic Selfie Mode, Night Mode, AI Skyscaping 4.0 și AI Erase 2.0.  

POCO F4 este dotat cu o baterie de 4,500mAh (typ), cu încărcare turbo la 67W, fiind nevoie de doar 38 de minute pentru ca telefonul să ajungă la 100% [2]. Bateria încărcată la maximum asigură 10 ore de gaming, 21 de ore de playback video și 119 ore de redare a muzicii [3]. Dispozitivul utilizează tehnologia Middle Middle Tab (MMT), o metodă de încărcare rapidă prin care curentul intră în circuit din două direcții pentru mai multă viteză și stabilitate, dar și pentru a susține performanțe înalte pe parcursul unor perioade mai lungi de timp.

Informații tehnice detaliate pentru POCO F4 se găsesc aici.

POCO X4 GT este dotat cu chipsetul MediaTek Dimensity 8100, un procesor avansat TSMC pe 5nm. Sistemul de răcire este bazat pe tehnologia Liquid Cool 2.0.    

O premieră pentru dispozitivele POCO este introducerea ratei de afișare 20.5:9 LCD pe noul POCO X4 GT, ceea ce asigură mai mult confort atât în utilizarea, cât și în controlul telefonului. Țintind să ofere cel mai bun LCD de pe piață, este dotat cu primul LCD True Display din portofoliul POCO. Ajustarea temperaturii culorilor este stabilă, indiferent de condițiile de luminozitate exterioare, iar vizionarea este una confortabilă, se arată în comunicatul de presă al companiei. În cazul POCO X4 GT lumina albastră (dăunătoare ochilor) este redusă cu până la 30% [4]. POCO X4 GT are un miliard de culori și suport extins al gamei de culori DCI-P3 pentru un contrast mai bun și detalii mai bogate în timpul folosirii ecranului. 

POCO X4 GT are o baterie de 5,080mAh (typ) cu densitate mare, care se încarcă rapid și în siguranță la 67W turbo. O încărcare completă la 100% durează doar 46 de minute [5]. În timpul unui duș de doar 6 minute, ajunge la 25%, iar în timpul unui antrenament de 30 minute, ajunge până la 85% [6]. Cu ajutorul tehnologiei Middle Middle Tab (MMT), telefonul asigură sesiuni de gaming de peste 90 de minute, atunci când stă la încărcat doar 10 minute [7].     

E dotat cu o cameră triplă și difuzoare stereo Dolby Atmos. Camera principală este de 64MP, iar, pe lângă ea, telefonul are un senzor ultra-wide de 8MP și unul macro de 2MP. Camera frontală e de 16MP. Cele 19 template-uri de vlog preinstalate, precum și funcția Drafts oferă posibilitatea de a filma și edita conținutul direct de pe telefon. 

Informații tehnice detaliate pentru POCO X4 GT se găsesc aici.

Compania anunţă că asigură utilizatorilor o reparație gratuită a ecranului în primele 6 luni de la achiziționare.

POCO F4 și POCO X4 GT sunt livrate cu abonament YouTube Premium preinstalat oferit gratuit până la două luni.

*Disponibilitatea și prețurile din România vor fi anunțate în curând.

Note

[1] Conectivitatea 5G poate varia în funcție de disponibilitatea locală și suportul operatorilor de telefonie.

[2] 4,500mAh este valoarea tipică. Date bazate pe testele realizate în laboratoarele interne. Durata de viață reală a bateriei poate varia.

[3] Datele sunt bazate pe testele interne. Rezultatele reale pot varia.

[4] Datele se referă la rata 415-455nm în 400-500nm cantitate blue light și calculate în comparație cu POCO X3 GT în laboratoarele interne. Rezultatele reale pot varia.

[5] 5,080mAh este valoarea tipică. Date bazate pe testele realizate în laboratoarele interne. Durata de viață reală a bateriei poate varia.

[6] Datele sunt bazate pe testele interne. Rezultatele reale pot varia.

[7] Datele sunt bazate pe testele interne. Rezultatele reale pot varia.