Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Vertiv devine partener RISE, cu soluții de inginerie precum reutilizarea căldurii sau surse alternative de energie pentru centrele de date

RISE Research Institutes din Suedia îşi extinde lista partenerilor cu furnizorul de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate Vertiv, care completează lista partenerilor fondatori formată din Facebook, Ericsson, Vattenfall, ABB, LTU și regiunea Norrbotten.

Centrul de cercetare pentru centre de date RISE se află în Lulea, Suedia, iar RISE este deținut de statul suedez și susținut prin fonduri UE. Colaborând cu universitățile, industria și sectorul public, RISE are ca scop cercetarea și inovarea industrială.

Prin intermediul parteneriatului cu RISE, Vertiv va sprijini Infrastructure and Cloud Research & Test Environment (ICE), ce reprezintă un centru de date de testare care oferă acces la rezultatele studiilor și la experți, precum și la publicații și demonstrații ale RISE, și permite implicarea în cercetări și studii de dezvoltare de mică anvergură.

O valoare cheie oferită partenerilor în cadrul colaborării este mediul de testare la scară largă, cu module de centre de date, tuneluri de vânt, zone de testare pentru edge și răcirea cu lichid și capacitatea de a transforma simulările și conceptele în demonstrații implementate și teste pentru colectarea și analiza datelor.

Vertiv va oferi RISE soluții de inginerie pentru industria centrelor de date.

Vertiv sprijină şi inițiativele RISE de recuperare a căldurii, care utilizează căldura rezultată din centrele de date pentru diverse aplicații, cum ar fi viermi de făină și agricultura verticală, uscarea biomasei sau sisteme de încălzire centrală, cu studiul de fezabilitate recent, care urmărește atingerea temperaturii apei de alimentare (SWT) de 90 – 95°C pentru termoficare. Unele dintre celelalte proiecte de cercetare ale Vertiv și RISE includ echilibrarea traficului, evaluări ale ciclului de viață complet al centrelor de date și ale tuturor componentelor acestora, homomorphic encryption machine learning, infrastructură digitală autonomă și sisteme capabile de auto-corectare, celule de combustie, un contor digital al emisiilor pentru utilizatorii finali, noi metode de climatizare și sisteme de management termic care susțin reutilizarea căldurii și economia circulară.

Vertiv și RISE sunt, de asemenea, membri ai Consorțiului E2P2 Tech, care conduce dezvoltarea de celule de combustie cu emisii scăzute de carbon pentru alimentarea centrelor de date.