Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Cristian Gheorghe, noul Preşedinte al Asociației Profesionale a Producătorilor de Cabluri din România

Asociația Profesională a Producătorilor de Cabluri din România (APPCR), ai cărei membri sunt principalii producători de cabluri la nivel național, a desemnat un nou Consiliu Director, ales pentru următorii doi ani, format din: Cristian Gheorghe – Preşedinte (reprezentant al Prysmian Cabluri și Sisteme), Eusebiu Muthi (reprezentant al ICME Ecab), Gavril Mureșan (reprezentant al Electroplast), Călin Daniel Oniță (reprezentant al RCB Electro 97), Mihai Marin (reprezentant al Iproeb). Cristian Gheorghe, noul Preşedinte APPCR, are o experiență de peste 20 de ani în industria telecomunicațiilor și activează ca Sales Telecom Director în cadrul companiei Prysmian Group.  

La Adunarea Generale a APPCR în care s-a ales noua conducere, s-a decis în unanimitate şi adoptarea unei noi versiuni actualizate a Statutului Asociației și al Actului Constitutiv.

“Prin strategia adoptată în cadrul AGA ne propunem să protejăm și să promovăm interesele producătorilor de cabluri din România, precum și ale participanților în industria conexă acestora, în relația cu autoritățile naționale și europene, și cu alte entități interesate. În mod egal, dorim să contribuim cu expertiza și experiența cumulate ale membrilor noștri la elaborarea unor politici publice favorabile dezvoltării rețelelor moderne de transport de energie, de comunicații și date, în special din perspectiva siguranței, sustenabilității și inovației și ne exprimăm cu această ocazie toată deschiderea pentru un dialog constructiv cu autoritățile naționale competente,” a declarat Cristian Gheorghe, Președintele APPCR.

Activitatea operativă a Asociației va fi desfășurată în grupuri de lucru permanente. Membrii APPCR sunt ELECTROPLAST S.A., ICME ECAB S.A., IPROEB S.A., PRYSMIAN CABLURI SI SISTEME S.A. şi RCB ELECTRO 97 S.A.